Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-10-2015

    Lielajā Stropu ezerā ielaisti līdaku mazuļi (VIDEO)

    Lai uzlabotu ūdens vidi, saglabātu un papildinātu zivju resursus pilsētas ūdenskrātuvēs, šogad Daugavpils pašvaldība ar Zemkopības ministrijas Zivju fonda atbalstu realizēja vairākus projektus. Viens no tiem skar sabiedrības informēšanu par zivju resursu aizsardzību.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Grāmatas “Džuaņ Faluņ” prezentācija Latgales Centrālajā bibliotēkā

    2015. gada 29. oktobrī plkst. 11.30 Latgales Centrālās bibliotēkas Lasītavā notiks Faluņ Dafa prakses Meistara Li Hundži grāmatas „Džuaņ Faluņ” prezentācija. Grāmata būs interesanta ikvienam, kas vēlas izzināt Visuma un cilvēka garīgās pasaules noslēpumus un likumsakarības, uzsākt vai turpināt sevis pilnveides ceļu.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Radošā laboratorija „Jauniešu līdzdalība lēmumu pieņemšanā”

    Jaunieti, aicinām Tevi piedalīties radošajā laboratorijā

    „Jauniešu līdzdalība lēmumu pieņemšanā”

    kas notiks ceturdien, 29.10.2015., no plkst. 15.00-18.00, Daugavpils pilsētas Jauniešu neformālās izglītības centrā Varšavas ielā 45, Daugavpilī

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Jaunais talants no Lietuvas kļuva par akordeona mūzikas festivāla atklājumu (VIDEO)

    No 22. līdz 24. oktobrim Daugavpilī norisinājās XIV Starptautiskais akordeona mūzikas festivāls un IX Starptautiskais jauno izpildītāju konkurss, kurš nosaukts par godu tā dibinātājam, Goda daugavpilietim Valērijam Hodukinam. Festivālu organizēja pilsētas Dome ar Kultūras pārvaldes, Latviešu kultūras centra, Staņislava Broka Daugavpils Mūzikas vidusskolas un Valsts Kultūrkapitāla fonda atbalstu. Akordeona mūzikas svētki notiek reizi divos gados un jau sen ir kļuvuši par vienu no pilsētas kultūras dzīves ievērojamākajiem notikumiem.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Dokumentālā kino "Dienasgrāmata pēc pieprasījuma" demonstrācija Marka Rotko mākslas centrā

    28. oktobrī plkst. 15.30 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā notiks režisora Grigorija Amnuela dokumentālā kino "Dienasgrāmata pēc pieprasījuma" filmas prezentācija un demonstrācija.

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Radošo meistarklašu cikls

    Turpinot Izglītības pārvaldes pirms trim gadiem aizsākto lielisko tradīciju – radošo darbu semināri „Radošās meistarklases”, Daugavpils pilsētas 4.speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē oktobrī tika organizētas praktiskās meistarklases vispārizglītojošo iestāžu skolotājiem „Papīra ziedi” un „Netradicionālas zīmēšanas tehnikas. Zīmēšana ar sāli”. 

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Meistarklase ”Virtuves matemātiskā mozaīka” Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļā

    Š.g. 22.oktobrī Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļā tika novadīts seminārs-meistarklase “Virtuves matemātiskā mozaīka” pilsētas matemātikas skolotājiem. Meistarklasē piedalījās 9 skolas: 13.vidusskola, 15.vidusskola, 10.vidusskola, 3.vidusskola, 11.pamatskola, Krievu vidusskola-licejs, 12.vidusskola, Daugavpils logopēdiskā internātpamatskola-attīstības centrs un Daugavpils Centra vidusskola, kā arī Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes matemātikas metodiķe Jeļena Azareviča. 

    Lasīt vairāk
  • 27-10-2015

    Eiropas junioru taekvondo čempionāts Daugavpilī noslēdzies

    Svētdienas vakarā noslēdzās Eiropas junioru taekvondo čempionāts, kurā sportisti no 45 valstīm cīnījās par 20 medaļu komplektiem. Latvijai šoreiz gan iegūt medaļas neizdevās.

    Lasīt vairāk