Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

27-10-2015

Eiropas junioru taekvondo čempionāts Daugavpilī noslēdzies


Svētdienas vakarā noslēdzās Eiropas junioru taekvondo čempionāts, kurā sportisti no 45 valstīm cīnījās par 20 medaļu komplektiem. Latvijai šoreiz gan iegūt medaļas neizdevās.

 

Četru dienu laikā nepilni 450 sportisti no 45 dažādām Eiropas valstīm sacentās visu laiku vērienīgākajā Eiropas junioru čempionātā. Daugavpils sportistiem Maksimam Habarovam un Viktorijai Soboļevai neizdevās pārvarēt sacensību 1. kārtu. No kopumā 9 Latvijas sportistiem pirmo kārtu spēja pārvarēt Inese un Jolanta Tarvides. Tieši Jolanta ieguva Latvijas augstāko vietu čempionātā – piekto.

 

Vislielāko medaļu ražu ieguva Krievija, kas ieguva medaļas 12 svara kategorijās, tajā skaitā arī sešas zelta. Septiņas medaļas (divas zelta) ieguva Horvātija, pa sešām medaļām Itālijai (3 zelta) un Spānijai (divi zelti). Piecas medaļas Turcijai (viens zelts) un Vācijai (viens zelts), bet bez nevienas zelta medaļas palika viena no favorītēm Azerbaidžāna. Azerbaidžānai trīs medaļas un visas bronzas vērtībā. Mūsu kaimiņi lietuvieši spēja iegūt vienu bronzu. 




Atpakaļ