Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

27-10-2015

Grāmatas “Džuaņ Faluņ” prezentācija Latgales Centrālajā bibliotēkā


2015. gada 29. oktobrī plkst. 11.30 Latgales Centrālās bibliotēkas Lasītavā notiks Faluņ Dafa prakses Meistara Li Hundži grāmatas „Džuaņ Faluņ” prezentācija. Grāmata būs interesanta ikvienam, kas vēlas izzināt Visuma un cilvēka garīgās pasaules noslēpumus un likumsakarības, uzsākt vai turpināt sevis pilnveides ceļu.

Kopš seniem laikiem zināšanas no paaudzes paaudzē Skolotāji jeb Meistari nodeva savam vienīgajam māceklim. Li Hundži to padarījis pieejamu cilvēkiem vispirms Ķīnā, pēc tam dažādu tautību cilvēkiem visā pasaulē. Grāmatā “Džuaņ Faluņ” autors vienkāršā un ikvienam saprotamā valodā izklāstījis universālās vērtības, kuras cauri gadu tūkstošiem veidojušas cilvēces morāles un tikumības mērauklu, atklājis Visuma un cilvēka garīgās pasaules noslēpumus. Grāmata kļuvusi par lielisku ceļvedi vairāk nekā 100 miljoniem cilvēku visā pasaulē, kas sekojot Visuma pamatīpašībai “Īstenība Labestība Pacietība”, vēlas pilnveidot savu iekšējo pasauli, rast līdzsvaru ikdienas dzīves mutulī, vai vienkārši kļūt par labiem cilvēkiem.

Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja vairāk uzzināt par grāmatas “Džuaņ Faluņ” autoru, par grāmatas tapšanas vēsturi, par tajā izklāstīto seno mācību Faluņ Dafa jeb Faluņ Gun un tās pamatprincipu “Īstenība Labestība Pacietība”. Prezentācijas laikā tiks parādītas Faluņgun vingrojumu kustības un apmeklētājiem būs iespēja uz vietas tās iemācīties.

Pasākumu papildinās fotogrāfiju izstāde, kurā atainota Faluņgun prakses izplatība pasaulē, tās skaistums, kā arī nežēlīgās represijas, kas Ķīnā vērstas pret šo miermīlīgo praksi.

Gaidām visus interesentus!

Informāciju sagatavoja:
LCB sabiedrisko attiecību speciāliste
Tatjana Hodokova
tālr.: 65476345
e-pasts: tatjana.hodokova@lcb.lv




Atpakaļ