Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 01-10-2015

    BFC „Daugavpils” telpu futbolisti aizvadīs pirmo mājas spēli!

    Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā pirmo jaunās Latvijas Telpu futbola Virslīgas mājas spēli aizvadīs BFC „Daugavpils”, kas uzņems FC „Petrow”

    Lasīt vairāk
  • 01-10-2015

    Daugavpils Universitātē atvērs Konfūcija klasi

    2.oktobrī Daugavpils Universitātē notiks Konfūcija klases atklāšanas svētki, kuros piedalīsies Ķīnas Tautas Republikas vēstnieks Latvijā Huans Juns (Huang Yong). 

    Lasīt vairāk
  • 01-10-2015

    Daugavpils ielās būvē un remontē kāpnes (VIDEO)

    Kā zināms, pilsētas lielajā komunālajā saimniecībā ir arī ne tik lieli darbi. Vien reti kad izdodas rast laiku, lai savestu kārtībā šos sīkumus, jo tiem ne vienmēr pietiek naudas. Taču visbiežāk tie nosaka, vai pilsēta izskatās sakopta vai, gluži pretēji. Piemēram, kāpnes. Savulaik tās tika ierīkotas, lai pilsētniekiem būtu vieglāk nokāpt vai uzkāpt līdz mājām, pāriet pāri ceļam, šķērsot dambi. Taču, gadiem ejot, tās vai nu sabruka, vai arī radās nepieciešamība uzbūvēt jaunas tajās vietās, kur cilvēki ir ieminuši taciņas. Pilsētnieki lūdz, lai situācija tiktu uzlabota, un to, ka viņu vēlmes ir pamatotas, apstiprina arī Komunālās saimniecības pārvaldes speciālistu apsekošanas rezultāti. Šogad pašvaldība ir piešķīrusi līdzekļus jau esošo kāpņu remontam un jaunu  būvniecībai. Pašlaik celtniecības darbi tiek veikti pie mājām Butļerova ielā 8 un 10 Ķīmiķu mikrorajonā.

    Lasīt vairāk
  • 01-10-2015

    Apsveikums

    Starptautisko veco ļaužu dienu sāka atzīmēt tikai kopš 1990. gada. Šodien šie svētki ir iemīļoti un plaši svinēti. Tātad, veco ļaužu diena bija nepieciešama, lai izteiktu cieņu mūsu senioriem, kuri daudz strādājuši, paveikuši, rūpējas par tuviniekiem un aktīvi iesaistās sabiedriskajā dzīvē. Vēlam visiem pensionāriem glabāt enerģijas dzirksti  sirdīs. Lai tuvinieki un draugi biežāk apciemo, mīl un rūpējas, ieklausās jūsu padomos. Veselību, spēku un optimismu!

    Lasīt vairāk
  • 01-10-2015

    Daugavpils Saskaņas pamatskolas interaktīvs pasākums ”Mīli savu sirdi”

    Š.g. 29.septembrī Daugavpils Saskaņas pamatskolā norisinājās interaktīvs pasākums ”Mīli savu sirdi” 9.klašu skolēniem, kas tika veltīts Pasaules sirds veselības dienai. Pasākums notika sadarbībā ar Slimību profilakses un kontroles centru un Daugavpils Sarkanā Krusta Jaunatnes nodaļu.

    Lasīt vairāk
  • 01-10-2015

    Miķeļdienas gadatirgus Saskaņas pamatskolā

    Kad neparasts burvis katru rudeni ar brīnumainu otu izkrāso kokus, Daugavpils Saskaņas pamatskolā aizsākas rudens pasākumu cikls.

    Lasīt vairāk
  • 01-10-2015

    Vēl tikai dažas reizes šogad kursēs plosts Sola un liellaiva Dina

    Aicinām pieteikties  visus  interesentus sestdienas un svētdienas izbraucieniem pa Daugavu uz plosta. Izbraukšanas laiki  sākot no 15.00 katru  stundu.

    Lasīt vairāk