Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 28-02-2018

    Daugavpilī 2017. gadā tūrisma nozare turpināja dinamisku attīstību

    Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras apkoptie dati liecina, ka pilsētas tūrisma objektus, kultūras un aktīvās atpūtas iestādes 2017. gadā apmeklējuši  508 477 interesenti, no tiem 257 661 apmeklētājs viesojās tūrisma objektos. Lielākais tūrisma objektu apmeklētāju skaits tika novērots 3. ceturksnī, savukārt, analizējot tūristu plūsmu pa mēnešiem, tradicionāli, vislielākais apmeklētāju skaits bija jūnijā un jūlijā.

    Lasīt vairāk
  • 28-02-2018

    NEDĒĻAS NOGALES PASĀKUMI DAUGAVPILĪ: 2. – 4. MARTĀ

    Lasīt vairāk
  • 28-02-2018

    Domē notika Daugavpils pilsētas domes Sabiedriskās konsultatīvās padomes sēde (VIDEO)

    28. februārī Domē notika Daugavpils pilsētas domes Sabiedriskās konsultatīvās padomes sēde, kura izskatīja jautājumu  par lokālplānojuma risinājumu zemes vienībai Rīgas ielā 39, kura pieder Daugavpils Svētā Pētera ķēdēs Romas katoļu baznīcai. Tās draudze ir centrālā Daugavpilī. Vēsturiski ir izveidojies tā, ka no visas tai piederošās teritorijas draudzei pieder baznīca, kolonāde un flīģeļi. Funkcionāli šīs celtnes pie baznīcas bija paredzētas kā palīgtelpas, bet, telpu trūkuma dēļ, tur dzīvo arī paši priesteri. Taču draudzei, bez šaubām, ir nepieciešama attīstība, izaugsme un tās īstenošanu sekmētu jaunas baznīcai piederošas ēkas būvniecība.

    Lasīt vairāk
  • 28-02-2018

    Daugavpilieši gatavojas dalībai Dziesmu svētkos

    No 30.jūnija līdz 8.jūlijam Rīgā Latvijas simtgades svinību ietvaros norisināsies XXVI Vispārējie Latviešu Dziesmu un XVI Deju svētki, kuros kuplā skaitā piedalīsies arī Daugavpils pilsētas mākslinieciskie kolektīvi.

    Lasīt vairāk
  • 28-02-2018

    Martā Rotko centrā akcijas cenas

    Svētdien 4. martā Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā ieeja par īpašām akcijas cenām

    Lasīt vairāk
  • 27-02-2018

    Pjotra Lavrenova romantiskais reālisms Latgales Centrālajā bibliotēkā

    6. martā plkst. 16.00 Latgales Centrālās bibliotēkas periodikas sektorā tiks atklāta Latgales brīvo mākslinieku asociācijas biedra Pjotra Lavrenova personālizstāde “Romantiskais reālisms klusās dabas un ainavu darbos”. Ekspozīciju veido darbi guaša glezniecības tehnikā.

    Lasīt vairāk
  • 27-02-2018

    Daugavpils skolēni piedalās “Sporto visa klase” projektā

    27. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā notika stafešu sacensības 5. klasēm projekta “Sporto visa klase” ietvaros. Projektā aktīvi iesaistās arī Daugavpils skolas, šodien sacensībās piedalījās Daugavpils 3. vidusskolas 5.a klase un Daugavpils 16. vidusskolas 5.b klase,  dalībnieki piekto klašu grupā bija arī no Madonas 1. vidusskolas, Pļaviņu novada ģimnāzijas, Līvānu 1. vidusskolas, Gulbenes 2. vidusskolas un Rēzeknes sākumskolas. 

    Lasīt vairāk
  • 27-02-2018

    Projektētāja dēļ kavējas Valsts ģimnāzijas renovācija (VIDEO)

    Projektēšana ir būvniecības procesa pamats. Tieši no projektētāja ir atkarīgs tas, cik ātri, funkcionāli un tehnoloģiski tiks uzbūvēta vai izremontēta ēka. Projektēšanas laikā pieļautās kļūdas un trūkumi parasti aizkavē būvniecību. Piemērs tālu nav jāmeklē – Valsts ģimnāzijas renovācijas darbi ir tam skaudrs apliecinājums.

    Lasīt vairāk