Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 01-02-2018

    Tūrisma attīstības aģentūra popularizē Daugavpili (VIDEO)

    28. janvārī Viļņā noslēdzās Lietuvas tūrisma izstāde “Adventur 2018”, kurā  piedalījās arī  Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras speciālisti.  Izstāde izraisīja lielu interesi. Lietuviešus piesaistīja jaunais Latvijas nacionālais stends. Izstādes apmeklētāji labprāt iepazinās ar tūrisma materiāliem par Daugavpili un Daugavpils novadu.

    Lasīt vairāk
  • 01-02-2018

    Daugavpils cietokšņa ainava iekļauta Top 10 Latvijas ainavu sarakstā

    Latvijas simtgades svinību ietvaros Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku, pašvaldību publiskajām bibliotēkām un plānošanas reģioniem organizē aktivitāti “Dāvana Latvijai - elektroniska ainavu dārgumu krātuve “Latvijas ainavu dārgumi vakar, šodien, rīt””

    Lasīt vairāk
  • 01-02-2018

    Drošāka interneta diena Daugavpils bibliotēkās

    Ik gadu februāra sākumā pasaulē tiek atzīmēta Drošāka interneta diena, kad ar dažādu informatīvu pasākumu starpniecību tiek runāts par drošību tīmeklī. Latvijā šo dienu atzīmē jau piecpadsmito gadu, šoreiz – 6. februārī ar saukli “Drošāks internets sākas ar tevi!”, aicinot ikvienu domāt par to, kā mēs rūpējamies par savu drošību tīmeklī un kāds ir mūsu ieguldījums, veidojot labāku interneta vidi. Arī Daugavpils publiskajās bibliotēkās šīs dienas ietvaros no 6. līdz 10. februārim notiks virkne izglītojošu pasākumu.

    Lasīt vairāk
  • 01-02-2018

    Mūsu meitenes paliek soļa attālumā no pirmās vietas

    28. janvārī Maltā norisinājās Rēzeknes novada kausa izcīņa telpu futbolā meitenēm. Mūsu dāmas astoņu komandu konkurencē ierindojās trešajā vietā. Zelta medaļas bija pavisam tuvu. 

    Lasīt vairāk
  • 01-02-2018

    Daugavpils skolās notiks tradicionālie absolventu vakari

    Lasīt vairāk
  • 01-02-2018

    Rotko centrā jaunās izstāžu sezonas atklāšana

    Nākošo piektdien 2. februārī, plkst. 16.00 ar septiņām jaunām izstādēm Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā tiks atklāta šī gada pirmā izstāžu sezona. 

    Lasīt vairāk