Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

27-02-2018

Daugavpils skolēni piedalās “Sporto visa klase” projektā


27. februārī Daugavpils Olimpiskajā centrā notika stafešu sacensības 5. klasēm projekta “Sporto visa klase” ietvaros. Projektā aktīvi iesaistās arī Daugavpils skolas, šodien sacensībās piedalījās Daugavpils 3. vidusskolas 5.a klase un Daugavpils 16. vidusskolas 5.b klase,  dalībnieki piekto klašu grupā bija arī no Madonas 1. vidusskolas, Pļaviņu novada ģimnāzijas, Līvānu 1. vidusskolas, Gulbenes 2. vidusskolas un Rēzeknes sākumskolas.

Svarīgākais stafešu sacensībās ir komandas darbs, ātrums, veiklība, fiziskā sagatavotība, kā arī uzmanība un spēja koncentrēties, ko pierādīja ikkatrs sacensību dalībnieks. Rezultātā, sīvā cīņā ar Līvānu 1.vidusskolu, Daugavpils 3.vidusskola izcīnīja godalgoto 2.vietu.

  1. vieta- Līvānu 1. vidusskola
  2. vieta- Daugavpils 3. vidusskola
  3. vieta- Pļaviņu novada ģimnāzija
  4. vieta- Gulbenes 2. vidusskola
  5. vieta- Rēzeknes sākumskola
  6. vieta- Madonas 1. vidusskola
  7. vieta- Daugavpils 16. vidusskola

Projekts “Sporto visa klase” ir Latvijas Olimpiskās komitejas projekts, kura galvenais mērķis ir palielināt projektā iesaistīto izglītības iestāžu, klašu un audzēkņu skaitu, uzlabojot iesaistīto skolēnu fizisko sagatavotību, veselību, stāju un mudināt audzēkņus nodarboties ar sportiskām aktivitātēm. Projekts paredz papildus trīs fakultatīvās sporta nodarbības nedēļā- vispārēja sagatavotība, futbola iemaņu apguve un peldēšana vai sporta nodarbības svaigā gaisā.

Projekts norisinās jau ceturto sezonu,  Daugavpils skolēni projektā iesaistās jau no pirmā projekta gada.

Sīkāka informācija par projektu: http://sportovisaklase.olimpiade.lv/lv/sakums

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas dome

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ