Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 27-07-2012

    Domē apbalvoja Latvijas Olimpiādes zelta medaļu ieguvējus un viņu trenerus

    Daugavpils Domē 27. jūlijā bija aicināti Latvijas Olimpiādes zelta medaļu ieguvēji un viņu treneri. Domes vadība pateicās par uzvarām un pasniedza Pateicības rakstus, kā arī naudas prēmijas. Šādu lēmumu pieņēma Domes deputāti.

    Lasīt vairāk
  • 27-07-2012

    Daugavpils Domes vadība nolika ziedus pie karavīru memoriāliem

    27. jūlijs ir diena, kad Daugavpili atbrīvoja no fašistiskajiem iebrucējiem. Šodien Daugavpils Domes vadība nolika ziedus pie memoriāla Dubrovina parkā, Brāļu kapos un citās karavīru piemiņas vietās.

    Saistībā ar šo dienu Daugavpils muzejā ir sagatavota  izstāde, kas veltīta Daugavpils atbrīvošanai.

    Lasīt vairāk
  • 27-07-2012

    Šogad Daugavpils Investīciju forums būs reģionāls un ar ES skanējumu

    Daugavpils Domē turpina darbu otrā Investīciju foruma rīcības komiteja, kuru vada Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska. Šogad rīkotāji ir arī Latgales plānošanas reģions un Tirdzniecības un rūpniecības kameras Daugavpils nodaļa, jo šoreiz tas būs reģionālais Investīciju forums.

    27. jūlijā Daugavpils Domē notika kārtējā rīcības komitejas sēde. Tika runāts par foruma programmu, par tehnisko nodrošinājumu, par lektoriem, Uzņēmēju dienu izstādi, kas šogad notiks Olimpiskajā centrā, amatnieku dalību izstādē, par darba grupām, kuras strādās foruma otrajā dienā un citiem organizatoriskiem jautājumiem.

    Lasīt vairāk
  • 27-07-2012

    Dzīvokļu komisijas sēde

    2012.gada 31.jūlijā plkst.13.00 Daugavpils pilsētas domē (K.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī, 14.kab.)  notiks kārtējā Dzīvokļu komisijas sēde.

    Lasīt vairāk
  • 26-07-2012

    Domes deputāti lēma par atbalstu Grand Prix spīdvejā posma rīkošanai Daugavpilī

    Sporta klubs „Speedway Grand Prix of Latvia” griežas gan pie pašvaldības, gan pie valdības ar lūgumu atbalstīt sacensību norisi. Daugavpils Domes deputāti atbalstīja klubu un pieņēma lēmumu par daļēja finansējumu, ko iestrādāt  pašvaldības 2013. gada budžetā. Tas ir konceptuāls lēmums, par konkrētu summu netiek runāts, kamēr nav sākts darbs pie budžeta izstrādes.

    Lasīt vairāk
  • 26-07-2012

    PROJEKTA „PAĒDUŠAI LATVIJAI” IETVAROS SOCIĀLO LIETU PĀRVALDE IZDALĪS PĀRTIKAS PAK

    Pārtikas banka „Paēdušai Latvijai” ir Latvijas Samariešu apvienības, sadarbojoties ar labdarības portālu Ziedot.lv, vadīta pārtikas programma, lai sniegtu atbalstu ģimenēm ar bērniem un cilvēkiem, kuriem atteikta cita veida palīdzība vai slikto finansiālo apstākļu dēļ nav iespēja pabarot savu ģimeni. Sadarbības ietvaros Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvalde izdalīs pārtikas pakas trūcīgiem iedzīvotājiem. Vienas pārtikas pakā iekļauti paši nepieciešamākie produkti, kas dod iespēju ģimenēm nodrošināt ikdienas maltīti: manna, grūbu putraimi, miežu putraimi, rīsi, šķeltie zirņi, makaroni, kviešu milti, augu eļļa, konservi, cukurs, sauss piens, sauss buljons, maize, tēja.

    Lasīt vairāk
  • 26-07-2012

    Tiek veidota datu bāze par neformālās (pieaugušo) izglītības iespējām Daugavpilī

    Visiem nav iespējas apmeklēt bezmaksas latviešu valodas kursus, tāpēc Daugavpils pilsētas domes Vispārējas un profesionālās izglītības pārvaldē tiek veidota informatīvā datu bāze par pieaugušo izglītības iespējām Daugavpilī. Tā tiek veidota Profesionālās, interešu un pieaugušo izglītības nodaļā. Lai ikvienam iedzīvotājam, kuram ir vēlēšanās papildināt savas zināšanas svešvalodās, kulinārijā, pīšanā, metināšanā vai cita veida zināšanās, varētu kompakti saņemt informāciju vienā vietā - Saules ielā 7, 24.kabinetā. Daugavpilī ir vairākas izglītības iestādes, firmas, individuālie komersanti, kuri nodarbojas ar neformālās izglītības iespēju piedāvājumu iedzīvotājiem. Stundu skaits, apmaksas veids, pasniedzēji un iespējas ir dažādas.

    Lasīt vairāk
  • 24-07-2012

    Paziņoti balkonu un pagalmu noformējuma konkursa rezultāti

    24. jūlijā Daugavpils Domē tika pulcēti visi konkursa dalībnieki. Priecē tas, ka ar katru gadu dalībnieku skaits palielinās.  Šogad pieteicās 50 dalībnieki. Domē konkursa dalībniekus sveica Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

    Viņa patiecās visiem konkursa dalībniekiem par aktivitāti, izdomu un ieinteresētību pilsētas tēla pilnveidošanā. 

    Lasīt vairāk