Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

27-07-2012

Šogad Daugavpils Investīciju forums būs reģionāls un ar ES skanējumu


Daugavpils Domē turpina darbu otrā Investīciju foruma rīcības komiteja, kuru vada Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska. Šogad rīkotāji ir arī Latgales plānošanas reģions un Tirdzniecības un rūpniecības kameras Daugavpils nodaļa, jo šoreiz tas būs reģionālais Investīciju forums.

27. jūlijā Daugavpils Domē notika kārtējā rīcības komitejas sēde. Tika runāts par foruma programmu, par tehnisko nodrošinājumu, par lektoriem, Uzņēmēju dienu izstādi, kas šogad notiks Olimpiskajā centrā, amatnieku dalību izstādē, par darba grupām, kuras strādās foruma otrajā dienā un citiem organizatoriskiem jautājumiem.

Runājot par programmu, Līvija Jankovska uzsvēra, ka mēs esam Eiropas Savienībā, tāpēc forumam jādod ES skanējums.  Tāpēc tiks aicināti pārstāvji no Eiropas Komisijas, Eiropas parlamenta deputāti no Latvijas, Saeimas deputāti no Latgales. Protams, būs aicināti piedalīties forumā arī ministriju pārstāvji, uzņēmēji, Daugavpils sadraudzības pilsētu delegācijas, vēstniecību delegācijas, Latgales pašvaldību vadītāji un speciālisti.

Līvija Jankovska: „ Mums maksimāli jāparāda mūsu iespējas, jāieinteresē, jādemonstrē reģiona un pilsētas potenciāls, jārāda to, ka pie mums viss ir, jāaicina nākt ar investīcijām. Bet forumam ir arī otrs uzdevums- vērsts uz pašmāju uzņēmējiem. Forumam ir jāmotivē mūsu uzņēmēji sadarboties, nākt ar jaunām idejām, sniegt citu uzņēmēju pieredzi un veicināt uzņēmējdarbības attīstību.”

Otrais Daugavpils reģionālais forums notiks Daugavpilī 20.-21. septembrī.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

 

 




Atpakaļ