Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

24-07-2012

Paziņoti balkonu un pagalmu noformējuma konkursa rezultāti


24. jūlijā Daugavpils Domē tika pulcēti visi konkursa dalībnieki. Priecē tas, ka ar katru gadu dalībnieku skaits palielinās.  Šogad pieteicās 50 dalībnieki. Domē konkursa dalībniekus sveica Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova.

Viņa patiecās visiem konkursa dalībniekiem par aktivitāti, izdomu un ieinteresētību pilsētas tēla pilnveidošanā. 

Ž. Kulakova: „ Man ir prieks, ka pilsētas izdaiļošanā piedalās arī iedzīvotāji. Tas nozīmē, ka cilvēkiem rūp tas, kāda Daugavpils izskatās. Mūsu galvenā bagātība ir cilvēki, īpaši tik aktīvi un ieinteresēti kā jūs. Paldies jums par to. Komforts ir arī skaista vide mums apkārt, tāpēc jūsu darbs ir ļoti svarīgs”.

Žanna Kulakova visiem dalībniekiem pasniedza Domes Pateicības rakstus un uzvarētājiem balvas.

Konkurss notika divās grupās. Pirmā grupa- Balkonu, lodžiju, terašu noformējums. Šajā grupā 1. vieta Iraidai Šarenkovai, 2. vieta Ivanam Prekelam.

Otrā grupa- Puķu dobju, pieguļošo teritoriju, pagalmu labiekārtojums. 1. vieta Česlavam Šostakovskim, 2. vieta Silvijai Elstei un Galinai un Andrejam Malahoviem. 3. vietas piešķirtas Janīnai Ulasevičai un Anfisai Makarovai.

Žanna Kulakova izteica gandarījumu, ka konkursā piedalās un uzvar arī vīrieši, prieks, ka tik daudz jauniešu un arī izglītības iestādes ir aktīvi darbojušās.

Pasākuma noslēgumā visi atsauca atmiņa Pilsētas svētkus „Sports un mūzika”, noskatoties Sabiedrisko attiecību nodaļas sagatavoto video filmu.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ