Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

26-07-2012

PROJEKTA „PAĒDUŠAI LATVIJAI” IETVAROS SOCIĀLO LIETU PĀRVALDE IZDALĪS PĀRTIKAS PAK


Pārtikas banka „Paēdušai Latvijai” ir Latvijas Samariešu apvienības, sadarbojoties ar labdarības portālu Ziedot.lv, vadīta pārtikas programma, lai sniegtu atbalstu ģimenēm ar bērniem un cilvēkiem, kuriem atteikta cita veida palīdzība vai slikto finansiālo apstākļu dēļ nav iespēja pabarot savu ģimeni.

Sadarbības ietvaros Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvalde izdalīs pārtikas pakas trūcīgiem iedzīvotājiem. Vienas pārtikas pakā iekļauti paši nepieciešamākie produkti, kas dod iespēju ģimenēm nodrošināt ikdienas maltīti: manna, grūbu putraimi, miežu putraimi, rīsi, šķeltie zirņi, makaroni, kviešu milti, augu eļļa, konservi, cukurs, sauss piens, sauss buljons, maize, tēja.

Pārtikas pakā var tikt iekļauti arī citi pārtikas produkti, kurus pārtikas ražotāji, pārstrādātāji vai importētāji ir gatavi ziedot un kuri ātri nebojājas, piemēram, kartupeļi, medus, kafija, sāls, ievārījums, dažādi konservi, cepumi, žāvēti augļi, rieksti, saldumi, bezalkoholiskie dzērieni un citi produkti.

Prioritāri pārtikas pakas tiek izsniegtas ģimenēm ar bērniem, kuriem ienākumi ir zemāk par Ls 173 uz vienu ģimenes locekli un nepienākas Eiropas Komisijas pārtikas paka. Iespēju robežās palīdzam arī pensionāriem, invalīdiem un pēkšņā nelaimē nonākušajiem, bet arī ar nosacījumu, ka viņiem nepienākas EK pakas.

Lai saņemtu pārtikas paku, jāpiesakās Sociālo lietu pārvaldē, iesniedzot pieteikuma anketu .

Aizpildītu pieteikuma anketu Jūs varat iesniegt Sociālo lietu pārvaldē vai nosūtīt uz e-pastu soclp@soclp.lv. Tālrunis uzziņām 65440926.

Pārtikas paku izdalīšana sāksies šī gada septembrī.




Atpakaļ