Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 24-07-2012

    Detālplānojuma sabiedriskās apspriešanas sanāksme

    2012.gada 24.jūlijā plkst.16.00 detālplānojuma “Nekustamam īpašumam ”Krimuldas iela 43, Daugavpilī”” 1. redakciju sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks Daugavpils pilsētas domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā Raiņa ielā 28, Daugavpilī.

     

    Lasīt vairāk
  • 24-07-2012

    Centralizēto eksāmenu raksturojums

    Vispārējas un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova informēja, ka kopumā Daugavpilī rādītāji ir labi. Izņēmums  šogad, salīdzinot ar 2011. gada eksāmenu rezultātiem ir latviešu valoda un vēsture. Marina Isupova skaidroja, ka latviešu valodas rādītāji pazeminājušies sakarā ar to, ka šogad pēc vienotiem kritērijiem kārtoja eksāmenu gan latviešu skolu, gan mazākumtautību skolu audzēkņi, kas arī ietekmēja rādītājus.

    Lasīt vairāk
  • 24-07-2012

    Daugavpils paplašina sadarbību ar Zarasiem tūrisma jomā

    Daugavpils speciālisti ir sagatavojuši informācijas stendu, ko izvietos Zarasos (Lietuva)Tūrisma informācijas centrā. Stenda uzdevums ir aicināt Zarsu iedzīvotājus, tūristus, kuri atbraukuši uz Zarasiem apmeklēt arī Daugavpili, kas ir tikai 25 km no Zarasiem.

    Stendā būs informācija par Daugavpils populārākajiem tūrisma objektiem fotogrāfijās un norāde uz interneta resursiem  www.daugavpils.lv  un www.visitdaugavpils.lv.

    Lasīt vairāk
  • 24-07-2012

    Sporta ziņas

    Lasīt vairāk
  • 24-07-2012

    Šāvēji iegūst vairākus Latvijas kausus

    Noslēgusies Latvijas kausa izcīņa lietišķajā šaušanā. Daugavpils komandas sportisti parādīja labus rezultātus un atgriezās ar balvām. Individuālajā vērtējumā izcīnīti divi kausi.

     

     

    Lasīt vairāk
  • 23-07-2012

    Biznesa inkubators "Ideju Viesnīca" informē

    Biznesa inkubators Ideju Viesnīcas ir atbalsta veids uzņēmumiem (IK un SIA), kuri nav vecāki par 2 gadiem. Esot inkubatorā var iegūt 85% atlaidi uzņēmējdarbības konsultācijām, telpu nomas, grāmatvedības, lietvedības, juridiskajiem, reklāmas, dizaina un citiem pakalpojumiem. Gada laikā atbalsts pieejams līdz 10 000 latiem. 

    Lasīt vairāk
  • 23-07-2012

    Sāksies tramvaja sliežu rekonstrukcijas darbi

    Tramvaju uzņēmuma vadītājs Ēvalds Mekšs informēja, ka rekonstrukcijas darbi notiks piecos posmos, šogad darbi notiks divos posmos- no Vienības ielas līdz Viestura ielai un no Marijas ielas līdz Ventspils ielai.

    Ēvalds Mekšs uzskata, ka svarīgi ir ne tikai kvalitatīvi izpildīt darbus, bet arī nodrošināt kvalitatīvus pakalpojumus.

    Lasīt vairāk
  • 23-07-2012

    Sākti būvdarbi 18. novembra ielā posmā no Varšavas ielas līdz Valkas ielai

    23. jūlijā sākušies būvdarbi pilsētas lielākajā maģistrālē- 18. novembra ielā. Darbi sākušies no Varšavas ielas. Pagaidām nav traucēta autobusu satiksme, vienīgi tiks ierīkotas pagaidu pieturas.

    Autotransporta kustībai netiks slēgti Varšavas, Ventspils, Jelgavas, Valkas ielu krustojumi, bet mazie krustojumi būs slēgti.

    Lasīt vairāk