Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

23-07-2012

Sākti būvdarbi 18. novembra ielā posmā no Varšavas ielas līdz Valkas ielai


23. jūlijā sākušies būvdarbi pilsētas lielākajā maģistrālē- 18. novembra ielā. Darbi sākušies no Varšavas ielas. Pagaidām nav traucēta autobusu satiksme, vienīgi tiks ierīkotas pagaidu pieturas.

Autotransporta kustībai netiks slēgti Varšavas, Ventspils, Jelgavas, Valkas ielu krustojumi, bet mazie krustojumi būs slēgti.

Komunālās saimniecības pārvaldes vadītājs Aivars Pudāns skaidroja, ka par turpmākajiem kustības ierobežojumiem šajā posmā tiks lemts pēc 2 nedēļām, kad izvērtēs celtnieku darbu tempus, to kā būvfirmai veiksies ar frēzēšanas darbiem. Šogad plānoti darbi ielas kreisajā joslā, nākamajā gadā divās pārējās joslās.

Kad darbus sāks  posmā no Valkas līdz Vasarnīcu ielai un no Vasarnīcu ielas līdz Čiekuru ielai, tur kustību regulēs luksofori.

Komunālās saimniecības pārvalde sadarbojas ar uzņēmējiem, veikalu īpašniekiem, lai pēc iespējas mazāk būtu neērtību ar preču piegādi un citām aktivitātēm. Neērtības būs, bet savādāk nevar veikt tik liela mēroga būvdarbus. Komunālās saimniecības pārvalde aicina autobraucējus rūpīgi pārdomāt kustības maršrutus.

Aivars Pudāns informēja, ka uz gaisa tilta šogad netiks uzsākti darbi, tāpēc arī Malu ielas pārbrauktuve nebūs atvērta. Kad radīsies kustības problēmas saistībā ar gaisa tilta rekonstrukciju, tad notiks sarunas ar Latvijas dzelzceļu, kas solīja pārbrauktuvi atvērt gadījumā, kad būs grūtības ar apbraucamiem ceļiem.

Šogad plānots sākt arī Lauceses tilta remontu. Tilts netiks slēgts- būvdarbi notiks pa joslām.

Projektu plānots pabeigt 2014. gada sezonas beigās.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

 




Atpakaļ