Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 08-02-2016

    Nellija Mihejeva otrā Eiropas kausa posmā

    Daugavpils jaunā paukotāja Nellija Mihejeva Eiropas kausa izcīņas otrajā posmā U14 vecuma grupā atkal izcīnījusi otro vietu!

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    Daugavpils bokseri Marijampolē cīnījās ar pretiniekiem un tiesnešiem

    No 4. līdz 6. februārim Marijampolē norisinājās 24. tradicionālais V.Garbuļa piemiņas turnīrs boksā, kurā piedalījās liels bokseru skaits no Polijas, Latvijas un Lietuvas. Bokseri sacentās trīs vecuma grupās, sākot ar 1998. dzimšanas gadu un beidzot ar 2003. dz. gadu. 

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    Studentus-mediķus uzaicināja uz Daugavpils reģionālo slimnīcu (VIDEO)

    Vairāk nekā trīsdesmit topošie ārsti no Latvijas Universitātes un Stradiņa Universitātes viesojās Daugavpils reģionālajā slimnīcā. Tiekoties ar vadošajiem speciālistiem un pilsētas vadību, viņi tuvāk iepazina lielāko slimnīcu ārpus Rīgas. Domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis pastāstīja par to, ka rīdzinieku priekšstats par mūsu pilsētu ne vienmēr atbilst patiesībai, ka šeit norit notikumiem bagāta kultūras dzīve. Jaunajiem ārstiem pašvaldība piedāvā ļoti nopietnu atbalsta programmu.

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    Daugavpils/LDZ Cargo turpina uzvarēt

    Latvijas 1. hokeja līgā lielisku formu uzņēmusi „Daugavpils/LDZ Cargo”, kas kārtējā spēlē ar 10:5 sagrāva Ogri. Šī bija komandas septītā uzvara pēc kārtas.

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    Telpu futbola čempionātā DBT nostiprina pārsvaru

    Ar spēlēm nedēļas nogalē tika iesākts pilsētas telpu futbola čempionāta 2. aplis. Arvien nopietnāk čempionu titulam piesakās DBT, kā pārsvars sasniedzis jau trīs punktus.

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    Šnegass iegūst otro vietu Latvijas čempionātā

    Daugavpils džudists Robins Šnegass izcīnījis otro vietu Latvijas junioru čempionātā džudo. Sacensību gaitā viņš izcīnīja trīs uzvaras un piedzīvoja vienu zaudējumu. 

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    “Jaunība” svin svētkus!

    Daugavpils pilsētas Bērnu un jauniešu centrā (BJC) “Jaunība” 2016.gads pasludināts par iestādes 70 gadu jubilejas gadu – visi „Jaunības” kolektīvu un pulciņu pasākumi notiks šajā zīmē, tāpat tiks organizētas vairākas izstādes, tikšanās ar bijušajiem darbiniekiem, aicināsim bijušos audzēkņus uz absolventu saietu,  kā arī 2016.gada 6.maijā Daugavpils Kultūras pilī izskanēs “Jaunībai – 70” jubilejas koncerts „Mēs lepojamies ar” 

    Lasīt vairāk
  • 08-02-2016

    Pirmsskolas izglītības skolotāju un vecāku sadarbības pasākums

    Pozitīva un uz savstarpējo cieņu un atsaucību vērsta pirmsskolas izglītības skolotāju un vecāku sadarbība ir viens no nozīmīgākajiem nosacījumiem bērna pilnvērtīgai un harmoniskai attīstībai. Izglītošanas un audzināšanas procesa nodrošināšanā svarīga loma ir arī atbalsta pasākumiem, kas sekmē bērna kā personības veidošanos, tāpēc viens no nozīmīgākajiem faktoriem ir pirmsskolas izglītības skolotāju un vecāku sadarbība un dialoga veidošana. 

    Lasīt vairāk