Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

08-02-2016

Telpu futbola čempionātā DBT nostiprina pārsvaru


Ar spēlēm nedēļas nogalē tika iesākts pilsētas telpu futbola čempionāta 2. aplis. Arvien nopietnāk čempionu titulam piesakās DBT, kā pārsvars sasniedzis jau trīs punktus.

Sestdien par lielāko pārsteigumu parūpējās BFC „Daugavpils”, kas negaidīti atņēma punktus „Lebedev Team” – 3:3. Labāko pieciniekā izdevies nostabilizēties Ilūkstes NSS, kas ar 7:2 sagrāva BFC „Daugava”. Uzvarētājiem Mārtiņš Rubļevskis guva trīs vārtus.

Pie svarīgas uzvaras tika „DU/Apsardze”, kas ar 7:3 apspēlēja PŠFK „Hektors”. Ilgu laiku spēlē bija bezvārtu neizšķirts, bet „DU/Apsardze” pirmā puslaika pēdējās minūtēs guva četrus vārtus, izšķirot spēles iznākumu.

 

Vēl vienā spēlē DBT ar 8:1 sagrāva „Car Spa”. Svētdienas centrālajā spēlē DBT ar 4:1 pieveica „DU/Apsardzi”, ievērojami uzlabojot savas pozīcijas cīņā par pirmo pozīciju.

 

Par rezultatīvāko spēli kļuva duelis starp „Car Spa” un BFC „Daugava”. Lai arī „Car Spa” vienu brīdi bija pat sešu vārtu pārsvars, beigās tikai 8:6. Četrus vārtus guva Elvis Bovins.

 

Ilūkstes NSS ar 3:5 piekāpās „Lebedev Team”, kā sastāvā ar hat-trick atzīmējās Andžejs Ļebedevs. Pie pirmās uzvaras turnīrā tika PŠFK „Hektors”, kas galotnē izrāva panākumu pār BFC „Daugavpils” – 4:3.

 

Turnīra tabula: DBT – 25 punkti, Lebedev Team – 22, DU/Apsardze – 16, Car Spa – 15, Ilūkstes NSS – 13, BFC Daugavpils – 7, BFC Daugava – 4, PŠFK Hektors – 3. 




Atpakaļ