Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 30-06-2011

    "DU” volejbolistiem izteica pateicību par patriotismu un Daugavpils popularizēšanu

    30. jūnijā Domes vadība sveica volejbola komandu “DU” ar izcīnīto 3. vietu Schenker līgas Latvijas čempionātā vīriešiem.

    Domē sportistus un viņu trenerus uzņēma Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova un vietnieks Vjačeslavs Širjakovs.

    Žanna Kulakova izteica pateicību par lielisku rezultātu, neatlaidību un pilsētas vārda spodrināšanu.

    Vjačeslavs Širjakovs uzsvēra, ka šis panākums ir divkārt vērtīgs, jo sasniegts pateicoties sportistu patriotismam. Klubs, diemžēl, nevar sniegt pietiekamu atalgojumu, kā tas ir citos klubos, tāpēc izteica ļoti lielu pateicību puišiem par uzticību savam klubam un pilsētai.

    Lasīt vairāk
  • 30-06-2011

    Tradicionālā starptautiskā labdarības akcija-festivāls„Laimīgā ģimene”

    Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvalde 2011. gada 20. augustā plkst. 12.00 Daugavpils pilsētas Centrālajā parkā organizē tradicionālo starptautisko labdarības akciju-festivālu „Laimīgā ģimene”. Šogad festivālā piedalīsies dalībnieki no Norvēģijas, Zviedrijas, Somijas, Krievijas un Baltkrievijas.

    Pasākums veltīts jauno ģimeņu atbalstam, kurās ir smaga materiālā un sociālā situācija un jo īpaša uzmanība tiks veltīta daudzbērnu ģimenēm.

    Lasīt vairāk
  • 29-06-2011

    Domē teica paldies uzņēmējiem un amatniekiem par dalību Pilsētas svētkos

    29. jūnijā Daugavpils Domes vadība pulcēja kopā uzņēmējus un amatu meistarus, lai pateiktos par viņu aktivitāti, atsaucību un dalību Pilsētas svētkos.

     Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka pašvaldībai ir ļoti svarīga sadarbība ar uzņēmējiem, amatniecības uzplaukums. “Tikai kopīgiem spēkiem mēs varam veicināt pilsētas ekonomikas un mūsu otras prioritātes- tūrisma attīstību”, uzsvēra Kulakovas kundze.

    Lasīt vairāk
  • 29-06-2011

    Svētdien Daugavpilī pludmales volejbola turnīrs

    3.jūlijā Daugavpilī norisināsies atklātā amatieru čempionāta pludmales volejbolā vīriešiem „Beach Ball 2011” 3. un 4.posms. Tajā notiks cīņa par iekļūšanu finālā, kas norisināsies 27. augustā Rīgā.

    Lasīt vairāk
  • 29-06-2011

    Sestdien Daugavpilī „Grand Prix” pusfināls!

    Sestdien, 2. jūnijā Daugavpils spīdveja trekā „Lokomotīve” norisināsies pasaules spīdveja „Grand Prix” seriāla 2012. gada pusfināla mači, kuros par ceļazīmi uz finālu cīnīsies sportisti no dažādām pasaules valstīm.

    Lasīt vairāk
  • 29-06-2011

    Tiek risināts Cietokšņa apsardzes jautājums

    Daugavpils cietoksnī ir ļoti aktuāls apsardzes jautājums, jo šobrīd šim unikālajam objektam ir pilnīgi brīva piekļūšana.

    Jau ir panākta vienošanās ar policiju par pastiprinātu patrulēšanu cietokšņa teritorijā, bet tas ir par maz. Cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis skaidroja, ka aktuālākais ir cietokšņa vārtu apsardzes jautājums, kas jārisina visātrāk, bet tas no pašvaldības prasīs vismaz pusotru tūkstoti latu mēnesī. Vēl viens jautājums, kas jāatrisina, lai nodrošinātu kārtību cietoksnī- uzturēšanās noteikumu izstrāde. Daugavpils cietoksnī tādu noteikumu nav, lai gan citos līdzīgos objektos uzturēšanās noteikumi pastāv.

    Lasīt vairāk
  • 28-06-2011

    Valērija Seile un viņas laikabiedri

    2011. gada 23. jūnijā apritēja 120 gadi kopš Rēzeknes apriņķa Makašānu pagasta Seiļu sādžā dzimusi pedagoģe, publiciste, bibliogrāfe, Latgales atmodas laika sabiedriskā darbiniece, Daugavpils Valsts skolotāju institūta (DVSI) direktore (1923–1940), Triju zvaigžņu ordeņa kavaliere, Tēvzemes balvas laureāte Valerija Seile (1891–1970).

    Lasīt vairāk
  • 28-06-2011

    Sporta ziņas

    Lasīt vairāk