Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 28-06-2011

    Labdarības akcija turpinās

    Vairāki desmiti mūsu pilsētas iedzīvotāju atsaucās uz Sociālo lietu pārvaldes lūgumu bērnu apģērbu un vīriešu apavu vākšanā mūsu pilsētas mazapdrošinātiem iedzīvotājiem.

       Nevienaldzīgi pilsētnieki atnesa lietotus apģērbus kā Sociālo lietu pārvaldes ēkā Vienības ielā 8, tā arī uz lietotu apģērbu noliktavu, kas atrodas Šaurā ielā 28.

    Lasīt vairāk
  • 28-06-2011

    Iedzīvotājiem būs pieejams jauns līdzfinansējuma veids māju siltināšanai

    Domes deputāti akceptēja grozījumus2010. gada  saistošajos noteikumos “Līdzfinansējums energoefektivitātes pasākumu veikšanai daudzdzīvokļu dzīvojamās mājās”.

    Ar šiem grozījumiem tiek ieviests jauns līdzfinansējuma veids- māju bēniņu pārsegumu siltināšanai, ja iedzīvotāji par saviem līdzekļiem ir nomainījuši jumtu. Jaunam jumta segumam mājai jābūt ne vēlāk kā 2007. gadā.

    Lasīt vairāk
  • 27-06-2011

    Informācija par pasākumiem Daugavpils domē, tās nodaļās, iestādēs, kapitālsabiedrībās

     

     

     

     

    Lasīt vairāk
  • 27-06-2011

    Notiek pastāvīgs darbs graustu problēmu risināšanā

    Kā pastāstīja Domes izpilddirektora vietnieks Andrejs Kursītis, pašvaldībā ir sastādīts saraksts, kurā ir objekti, kas rada vislielākās bažas- grausti, kas bojā pilsētas izskatu. Notiek neatlaidīgs darbs ar graustu īpašniekiem un jau ir panakti rezultāti

    Lasīt vairāk
  • 27-06-2011

    Cietoksnī turpinās vairāku projektu realizācija

    Daugavpils cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis informēja, ka cietokšņa teritorijā turpinās komunikāciju modernizācijas projekts un uzsākta Rotko mākslas centra būvniecība.

    Diemžēl, ar komunikāciju izbūvi radušās problēmas, kas saistītas ar Lattelekom un Latvenergo komunikāciju atrašanās vietu saskaņojumu, tāpēc termiņi iekavējušies.  Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs apliecināja, ka no pašvaldības puses tiek darīts viss- notiek pastāvīga sarakste, lai panāktu vēlamo rezultātu, jo nedrīkst pieļaut, lai projekta realizācijas laikā tiktu bojātas citas komunikācijas.

    Lasīt vairāk
  • 27-06-2011

    Apstiprināts cenrādis maksas pakalpojumiem Māla mākslas centrā

    22. jūnijā Domes sēdē deputāti apstiprināja Daugavpils Māla maksas centra maksas pakalpojumu cenas.

    Lasīt vairāk
  • 27-06-2011

    Līgo svētki Daugavpilī bija mierīgi.

    Šogad Daugavpilī tika atjaunota tradīcija Līgo svētkus svinēt Stropu estrādē. Pēc policijas datiem lielu negadījumu nebija, svētki aizvadīti mierīgi.

    Precīzu svētku dalībnieku skaitu Stropos nevar nosaukt, bet pastāvīgi estrādes teritorijā bija aptuveni pusotrs tūkstotis cilvēku. Bija koncerti, Līgo tirdziņš, zaļumballe, arī lielais svētku ugunskurs, kuru kopā ar pilsētniekiem iededzināja Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova un vietnieki Vitālijs Azarevičs un Līvija Jankovska.

    Lasīt vairāk
  • 27-06-2011

    Daugavpils teātris - balvas „Spēlmaņu nakts 2010./2011.” nominants

    2011. gada 16. jūnijā Eduarda Smiļģa muzejā tika paziņoti „Spēlmaņu nakts 2010./2011.” nominanti par labākajiem dramatisko teātru sasniegumiem aizvadītajā sezonā!  Spēlmaņu nakts ir lielākais gada notikums Latvijas teātru pasaules telpā, kurā cenšas tikt katrs teātris.  2010./2011. gada teātru sezonas balvas „Spēlmaņu nakts” pretendenti izvirzīti 17. nominācijās, to starpā arī pēc vairākiem klusēšanas un nolieguma gadiem ierindā atgriežas Daugavpils teātris kā fenomens.

    Lasīt vairāk