Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

27-06-2011

Cietoksnī turpinās vairāku projektu realizācija


Daugavpils cietokšņa pārvaldnieks Jānis Dukšinskis informēja, ka cietokšņa teritorijā turpinās komunikāciju modernizācijas projekts un uzsākta Rotko mākslas centra būvniecība.

Diemžēl, ar komunikāciju izbūvi radušās problēmas, kas saistītas ar Lattelekom un Latvenergo komunikāciju atrašanās vietu saskaņojumu, tāpēc termiņi iekavējušies.  Domes priekšsēdētājas vietnieks Vjačeslavs Širjakovs apliecināja, ka no pašvaldības puses tiek darīts viss- notiek pastāvīga sarakste, lai panāktu vēlamo rezultātu, jo nedrīkst pieļaut, lai projekta realizācijas laikā tiktu bojātas citas komunikācijas.

Celtniekiem ir jāpārbauda katrs solis, jo dati par komunikāciju atrašanās vietām nav precīzi. Nosūtīta ir arī vēstule Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijai. Darbi projektā atpaliek par  četriem mēnešiem.

Jānis Dukšinskis informēja, ka darbi Rotko centra būvniecībā notiek raiti un sarežģījumu nav.

Rosība drīz var sākties arī pie Valsts policijas kompleksa izbūves cietokšņa teritorijā, jo noslēdzies ir konkurss. Konkursā uzvarēja Rīgas firma “Arčers”, darbu kopējā summa ir 10,2 milj. latu. Darbus šajā projektā sāks šī gada septembrī.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.

 




Atpakaļ