Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

29-06-2011

Domē teica paldies uzņēmējiem un amatniekiem par dalību Pilsētas svētkos


29. jūnijā Daugavpils Domes vadība pulcēja kopā uzņēmējus un amatu meistarus, lai pateiktos par viņu aktivitāti, atsaucību un dalību Pilsētas svētkos.

 Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka pašvaldībai ir ļoti svarīga sadarbība ar uzņēmējiem, amatniecības uzplaukums. “Tikai kopīgiem spēkiem mēs varam veicināt pilsētas ekonomikas un mūsu otras prioritātes- tūrisma attīstību”, uzsvēra Kulakovas kundze.

Uz svinīgo pasākumu uzņēmēji un amatnieki bija atnesuši savus izstrādājumus, kas ļāva pārliecināties par lielo produkcijas daudzveidību.

Ar uzņēmējiem sadarbojās un mudināja uz eksperimentiem Pilsētas svētku gatavošanas procesā Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska. Uzrunājot klātesošos Jankovskas kundze aicināja uzņēmējus un amatniekus neapstāties, turpināt ģenerēt jaunas idejas, kopā ar pašvaldību īstenot jaunus projektus.

Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs pateicās visiem par aktivitāti, par ieguldīto sirdi, izdomu, par Daugavpils preci un atsaucību uz pašvaldības aicinājumu.

Tika demonstrēta neliela prezentācija par pašvaldības darbu un projektiem. Kopā tika atsaukti atmiņā skaistākie Pilsētas svētku mirkļi, bet noslēgumā Domes vadība pasniedza Domes Pateicības rakstus visiem uzņēmējiem un amatniekiem par aktīvu dalību Pilsētas svētku gatavošanā un norisē.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova aicināja nekautrēties un nākt ar saviem priekšlikumiem, griezties pēc palīdzības, būt aktīviem un atvērtiem sadarbībai ar pašvaldību arī turpmāk.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ