Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 09-05-2017

    Daugavpilī pirmo reizi norisinājās Tautu forums (VIDEO)

    Tautu forums notika jau piekto reizi. Pirmo reizi par tā norises vietu tika izvēlēta nevis galvaspilsēta, bet Latgale. Šogad Tautu forums bija iekļauts  Latgales kongresa simtgadei veltīto pasākumu programmā un norisinājās Daugavpilī- Vienības namā un Vienības laukumā, kas ir ļoti simboliski.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    Esi brīvprātīgais Muzeju naktī – 2017!

    Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs aicina brīvprātīgos palīgus dalībai pasākumā “Muzeju nakts - 2017”.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    8. maijā daugavpilieši godināja nacisma upuru piemiņu (VIDEO)

    8. maija rītā piemiņas pasākumi sākās ar ziedu un vainagu nolikšanu pie memoriāla Dubrovina parkā, kur atdusas Daugavpils atbrīvotāju mirstīgās atliekas. Ceremonijā piedalījās pilsētas vadības pārstāvji, Daugavpils pašvaldības deputāti, Krievijas un Baltkrievijas Ģenerālkonsuli, Otrā pasaules kara dalībnieki un sabiedrisko organizāciju pārstāvji. 8. maijs Eiropā ir atzīts par nacisma sagrāves un 20. gadsimta visasiņaināko kauju upuru piemiņas dienu. Šajā dienā mēs pieminam tos, kuri pirms 72 gadiem atbrīvoja pasauli no fašisma, samaksājot par to ar savām dzīvībām. Karš skāra ikvienu ģimeni, tāpēc šajā sēru dienā tiek pieminēti gan darba frontes cīnītāji, gan cīņu biedri, gan radinieki. Svarīgākais, lai neviens netiktu aizmirsts.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    Lielbritānijas vēstniecības pārstāvji interesējās par situāciju Daugavpilī

    Daugavpili apmeklēja Lielbritānijas vēstniecības delegācija. Viņi apmeklēja J. Pilsudska valsts poļu ģimnāziju un Krievu vidusskolu-liceju. Pēc tam Domē tikās ar Domes priekšsēdētāja 1. vietnieku Jāni Dukšinski.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    Veselības nedēļa Daugavpilī

    Jau kārtējo reizi notiks Latvijas veselības nedēļa. Šis ir pasākums, kurā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības līmeņa.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    Daugavpils pilsētas domes kārtējā sēde

    2017.gada 12.maijā plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    Atklātais Eiropas Čempionāts svarbumbu celšanā

    Šogad, no 13. līdz 14.maijam, Daugavpilī notiks Atklātais Eiropas Čempionāts svarbumbu celšanā junioriem, amatieriem, profesionāliem un veterāniem. Uz šo forumu parasti ierodas visi spēcīgākie sportisti ne tikai no Eiropas, bet arī no citiem kontinentiem.

    Lasīt vairāk
  • 09-05-2017

    Aizvadīts Daugavpils velokross 2017

    Nedēļas nogalē Daugavpilī norisinājās ceturtās riteņbraukšanas sacensības "Daugavpils velokross 2017". Sacensību idejas pamatā ir riteņbraukšanas kā aktīvas atpūtas un veselību veicinoša sporta veida popularizēšana. Velokrosā pa meža takām savus spēkus pārbaudīja gan paši mazākie, gan pieredzējušākie sportisti.

    Lasīt vairāk