Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

09-05-2017

Aizvadīts Daugavpils velokross 2017


Nedēļas nogalē Daugavpilī norisinājās ceturtās riteņbraukšanas sacensības "Daugavpils velokross 2017". Sacensību idejas pamatā ir riteņbraukšanas kā aktīvas atpūtas un veselību veicinoša sporta veida popularizēšana. Velokrosā pa meža takām savus spēkus pārbaudīja gan paši mazākie, gan pieredzējušākie sportisti.

Daugavpils velokross pulcēja kopā 252 dalībniekus, 81 - bērnu startu dalībnieki un 171 - velokrosa dalībnieks. Riteņbraukšanas sacensībās piedalījās ne tikai daugavpilieši, bet arī daudzu citu pašvaldību un kaimiņvalsts – Lietuvas pārstāvji.

Sacensības notika pa vecuma grupām, sacensību dalībnieki veica 1, 2 vai 3 apļu lielu distanci. Velokrosa viena apļa garums - 6 km. Velokrosa kausa izcīņas laikā notika arī Veselības brauciens.

Jaunus sportistus bērnu startos atbalstīja vecāki, draugi un policisti Bebrs Bruno un Runcis Rūdis. Policisti palīdzēja bērniem startos un izskaidroja velodrošību un ceļa zīmju nozīmi ceļu satiksmē.

Kopvērtējuma kausa izcīņā sieviešu konkurencē:

1.vieta Vija Frīda (Daugavpils, TK “Sniegpulkstenīte”)

2.vieta Diāna Spiridovska (Rīga, RPP MTB)

3.vieta Anna Tauča (Rīga, RPP MTB)

Kopvērtējuma kausa izcīņā vīriešu konkurencē:

1.vieta Lauris Puriņš (Pļaviņas, MySport)

2.vieta Marius Pinaitis (Viļņa, LT, MyBike)

3.vieta Raimonds Brics (Pļaviņas, MYSPORT)

 

Sacensību rezultāti ir atrodami: http://velokross.sniegpulkstenite.lv/results/Daugavpils_Velokross_2017_rezultati.pdf

 

Sacensību rīkotāji izsaka pateicību atbalstītājiem: Daugavpils Sporta un jaunatnes departamenta sporta nodaļai, Rexona Latvia, SIA “Latgales Alus D”, ZEBRA Print, ZINOO Daugavpils, Ramirent Latvia, Jersikas Čipsi un SIA "EKO ISO".

 

 

Tūrisma klubs “Sniegpulkstenīte”

velokross.sniegpulkstenite.lv

Facebook.com/DaugavpilsVelokross




Atpakaļ