Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

09-05-2017

Veselības nedēļa Daugavpilī


Jau kārtējo reizi notiks Latvijas veselības nedēļa. Šis ir pasākums, kurā var piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs neatkarīgi no vecuma, dzimuma un fiziskās sagatavotības līmeņa.

Latvijas veselības nedēļas aktivitātēs norisināsies no 29.maija līdz 04.jūnijam. Pasākumu organizē vietējās pašvaldības, sporta klubi, skolas, interešu klubi, individuāli sporta entuziasti u.c. nodrošinot pasākuma dalībnieku un viņu izpildīto aktivitāšu uzskaiti visas nedēļas garumā.

Arī Daugavpilī notiks Veselības nedēļa, visas nedēļas garumā būs iespēja piedalīties rīta un pusdienlaika rosmēs ar biedrību „Ielu vingrotāji” un Svetlanas Lonskas zumba Fitness, notiks skeiteru sezonas atklāšana, Veselības skrējieni. Būs iespēja iepazīties ar Karate skolas darbību un atbalstīt mūsu sportistus Starptautiskajā Karate čempionātā „Daugavpils Fortress” kas notiks  4.jūnijā (Kandavas 17A).

Nedēļas laikā notiks daudz dažādu un interesantu sportisku pasākumu, aicinām piedalīties ikkatru no Jums.

Vēl ir iespēja pieteikt savu pasākumu vai aktivitāti Daugavpils Veselības nedēļai! Pasākuma aprakstu, koordinatora vārdu un uzvārdu, kontaktālruni sūtiet uz inese.kalinina@daugavpils.lv lidz 12.maijam plkst.16:00.




Atpakaļ