Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 07-03-2017

    Muzikāli literārs iestudējums „ĻAUNUMA PUĶES”

    16.martā plkst. 18.00 Daugavpilī, Vienības nama koncertzālē

    Lasīt vairāk
  • 07-03-2017

    Reinis Jaunais Daugavpilī prezentēs albumu "Tumšs"

    Ceļojošais ģitārists Reinis Jaunais nupat ir nācis klajā ar jaunu albumu Tumšs, kas ierakstīts kopā ar mūziķa grupu Reinis Young Trio. Jaunais disks sestdien, 11. martā, tiks prezentēts Daugavpilī, klubā Artilērijas pagrabi. Albums Tumšs ir turpinājums 2016. gada sākumā izdotajam mūziķa albumam Gaišs, kas tika ierakstīts ar grupu Young & The Oak People.

    Lasīt vairāk
  • 07-03-2017

    “Progress Pranamat Cup” BFC “Daugavpils” ieņem otro vietu

    Divu dienu garumā stadionā “Celtnieks” pirmo reizi šajā sezonā bija iespēja vērot oficiālas futbola spēles. BFC “Daugavpils”, izcīnot vienu uzvaru un vienu reizi zaudējot, ieņēma otro vietu notikušajā turnīrā. 

    Lasīt vairāk
  • 06-03-2017

    Dalībai Latgales SEZ pieteikušies 15 rezidenti (VIDEO)

    3. martā Daugavpilī ieradās pārstāvji no septiņām valstīm – diplomāti, valsts iestāžu vadītāji, Latgales pašvaldību pārstāvji, uzņēmēji. Viņi visi apmeklēja mūsu pilsētu, lai piedalītos konferencē „Bizness Daugavpilī un Latgales SEZ”. Konferences galvenā tēma atbilda tās nosaukumam. Kopš 2017. gada janvāra ir spēkā „Latgales speciālās ekonomiskās zonas likums”. Tas  pieņemts, lai veicinātu ražošanas un infrastruktūras attīstību reģionā, piesaistot investīcijas un radot jaunas darbavietas.

    Lasīt vairāk
  • 06-03-2017

    Daugavpils 3.vidusskolas koris IV Bērnu un jauniešu koru Pasaules čempionātā

    No š.g. 22.februāra līdz 26.februārim Sanktpēterburgā (Krievija) notika IV Bērnu un jauniešu koru Pasaules čempionāts, kurā piedalījās arī  Daugavpils 3.vidusskolas 5.-12.klašu koris, kas bija vienīgais vispārizglītojošo skolu koris.

    Lasīt vairāk
  • 06-03-2017

    Konkurss vidusskolēniem „Latvija laikmeta griežos”

    Š.g. 2.martā Daugavpils 17.vidusskolā norisinājās zināšanu un erudīciju konkurss 12.klašu izglītojamiem „Latvija laikmetu griežos”. Konkursa devīze: „Mūs visus vieno vēsture, valoda, Latvijas vērtības”, bet mērķis – radīt skolēniem interesi par Daugavpils un Latvijas kultūru, vēsturi, literatūru un nacionālajām vērtībām.

    Lasīt vairāk
  • 06-03-2017

    Visā valstī vērienīgi atklāta skriešanas sezona ar projektu Mans pirmais skrējiens

    Aizvadītajā sestdienā, 4. martā, deviņas Latvijas pilsētas apvienojās zibakcijā Mans pirmais skrējiens, ko rīkoja skriešanas seriāls Bigbank Skrien Latvija. Savu gatavību jaunās sezonas cīņai, panākumiem un spēcīgiem finišiem apliecināja vairāk kā 800 vislatvijas koptreniņa dalībnieku Rīgā, Liepājā, Rēzeknē, Daugavpilī, Ventspilī, Jelgavā, Kuldīgā, Valmierā un Siguldā.

    Skriešanas tradīcijām bagātākajās Latvijas vietās sestdien ikvienam bija iespēja sajust spēku, motivāciju un enerģiju, kas rodas trenējoties un skrienot kopā. Mans pirmais skrējiens ārpus mājām pilsētas parkos un ielās izveda ne vien pieredzējušos un ātros skrējējus, bet arī pārliecināja sākt kustēties tos, kuri pavisam nesen sākuši apjaust regulāru fizisku aktivitāšu nozīmīgumu.

    Koptreniņa pirmais starts tika dots galvaspilsētā un secīgi ik pēc 30 minūtēm skrējienam pievienojās katra no astoņām skriešanas seriāla Bigbank Skrien Latvija posmu norises vietām. Tādā veidā skrējēji atgādināja pašiem sev un citiem, ka pavisam drīz, 26. martā, Liepājas pusmaratona ietvaros tiks uzsākta skriešanas sacensību sezona. Treniņu norisei ikviens varēja sekot sociālā tīkla Facebook tiešraidē, kur notika pieslēgšanās katrai no akcijā iesaistītajām pilsētām. Virtuālā tiešsaistes tūre bija papildus motivācijas deva mājās palikušajiem, kas ļāva sajust skrējēju vienotību visas valsts mērogā.

    Visās 9 pilsētās akcija Mans pirmais skrējiens notika trenera vadībā un kopā ar atpazīstamiem sportistiem. 4. marta treniņam bija pievienojušies olimpieši Gunta Latiševa-Čudare un Arnis Rumbenieks, Latvijas Gada skrējējs 2016 Andrejs Jesko, viens no labākajiem garo distanču skrējējiem Latvijā Jānis Višķers, Latvija Gada sporta skolotāja 2015 Nataļja Gorškova un citi.

                Akcijas galvenais mērķis sestdien un arī turpmāk būs likt noticēt saviem spēkiem arvien lielākai Latvijas daļai un iedvesmot sportot ikvienu. Tādējādi sabiedrību padarot veselāku, aktīvāku, un - organizatori nebaidās sacīt, ka arī - laimīgāku. Projekta ietvaros paredzēti bezmaksas treniņi dažādās vietās Latvijā, sacensības, semināri, kā arī izglītojoši pasākumi skolās un jauniešu centros.

     

                Vairāk aktuālās informācijas par pasākumiem - www.bigbankskrienlatvija.lv.

     

     

    Informāciju sagatavoja:

    Sintija Melne

    Bigbank Skrien Latvija

    Komunikāciju speciāliste

    info@skrienlatvija.lv

    Lasīt vairāk
  • 06-03-2017

    8. reizi 8. martā Daugavpilī sieviešu hokeja spēle

    8.martā Daugavpils ledus hallē notiks Sieviešu dienai veltīta Sieviešu hokeja spēle. Piedalās komandas no Rīgas, Daugavpils un Lietuvas. 11.martā no Daugavpils dzelzceļa stacijas tiks dots starts Sieviešu skrējienam un nūjošanai.

    Lasīt vairāk