Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

07-03-2017

“Progress Pranamat Cup” BFC “Daugavpils” ieņem otro vietu


Divu dienu garumā stadionā “Celtnieks” pirmo reizi šajā sezonā bija iespēja vērot oficiālas futbola spēles. BFC “Daugavpils”, izcīnot vienu uzvaru un vienu reizi zaudējot, ieņēma otro vietu notikušajā turnīrā.

Daugavpilī sapulcējās četras Latvijas 1. līgas komandas. Pretiniekos bija pagājušā gada 2. vieta FK “Progress”, kā arī Rēzeknes FA/BJSS. Pirmajā sacensību dienā komandas aizvadīja pusfinālus, bet svētdien aizvadīja cīņas par 3. un 1. vietu.

BFC “Daugavpils” pirmajā dienā tika galā ar FK “Progress” otro komandu – 5:1. Jau pašā spēles sākumā Daugavpils guva divus ātrus vārtus un droši dominēja arī turpinājumā. Tikai pašu rupja kļūda laukuma vidusdaļā deva pretiniekam iespēju gūt goda vārtus. Mūsu komandas labā divus vārtus guva Aleksandrs Ivanovs, bet pa reizei izcēlās Ričards Žaldovskis, Iļja Ševčuks un Ņikita Rakels.

Otrajā pusfinālā “Progress” pirmā komanda ar 4:1 sagrāva Rēzekni. Bronzas finālā Rēzekne pēcspēles sitienu sērijā pārspēja Olaines otro komandu.

Mūsu futbolisti lielajā finālā pret “Progress” pirmo komandu vairāk spēlēja no aizsardzības, lai arī laiku pa laikam radīja bīstamus momentus pie pretinieku vārtiem. Īpaši aktīvs bija Ričards Žaldovskis. Spēli izšķīra otrā puslaika sākumā lieliski gūtie Aleksa Regžas vārti. Puslaika vidū vislabāko iespēju izlīdzināt rezultātu neizmantoja Ševčuks, pēc kura sitiena bumba lidoja nedaudz garām vārtiem.

BFC “Daugavpils” šo turnīru noslēdza otrajā vietā. Nākamās pārbaudes spēles paredzētas marta otrajā pusē ar dažādām Lietuvas komandām.

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ