Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 14-12-2016

    ZIEMASSVĒTKU LABORATORIJAS IESKANDINĀS KRISTĪNE PĀŽE UN DIDZIS BORDO!

    15. decembrī pēc radošajām Ziemassvētku laboratorijām plkst. 19.30 Daugavpils Universitātes jaunajā laboratoriju korpusā uzstāsies divi Latvijā pazīstami mūziķi un dziesmu autori – Kristīne Pāže un Didzis Bordo, kuri dēvē savu duetu par Du Duo. Viņi iepazinās TV šova „Okartes skatuve” laikā un joprojām aktīvi sadarbojas un muzicē kopā.

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Daugavpils cietoksni apmeklēja partneri no Lietuvas un Baltkrievijas (VIDEO)

    13. decembrī Daugavpils cietoksnī ieradās valsts iestāžu speciālisti – Latvijas, Lietuvas un Baltkrievijas pārrobežu sadarbības programmas partneri. Delegācijas sastāvā  pārstāvji no Latvijas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Lietuvas Iekšlietu ministrijas un Reģionālās attīstības ministrijas, Baltkrievijas Ekonomiskās attīstības ministrijas, kā arī no programmas tehniskā sekretariāta. Viesus uzņēma Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis.

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Baltkrievu namā iedegsies „gaisma logā”

    Trešdien, 2016.gada 21.decembrī plkst. 16.00 Daugavpils Baltkrievu kultūras centrā (BKC) tiks atklāta Latgales brīvo mākslinieku asociācijas locekles Jefrosinijas Leles pirmā gleznu personālizstāde „Gaisma logā''.

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Atlasīti “Es un futbols” konkursa finālisti

    Trešdien BFC “Daugavpils” facebook lapā iesācies balsojums par konkursa “Es un futbols” finālistiem. Balsojums ritēs līdz 17. decembra plkst. 23:00. Līdzjutēju balsojums tiks summēts ar akadēmijas treneru un administrācijas balsojumu, pēc kura tiks noteikts konkursa uzvarētājs.

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Daugavpils skolotāji starp labākajiem akcijā „Pasaules lielākā mācību stunda”

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Nikolausa diena Daugavpilī

    Decembris ir Ziemassvētku gaidīšanas laiks. Vācijā 6.decembrī tradicionāli svin īpašus svētkus – Sv.Nikolausa dienu. Nikolauss ir bijis kristiešu bīskaps, kas visu savu dzīvi veltījis labiem darbiem, sludinājis mīlestību un iecietību, īpaši palīdzējis bērniem. Arī mūsdienās tiek uzskatīts, ka Sv.Nikolauss ir bērnu aizgādnis.

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Sociālo jautājumu komitejas sēde

    2016.gada 15.decembrī, plkst.15.00

    Lasīt vairāk
  • 14-12-2016

    Domē nodeva asinis: 90 cilvēki ieguva iespēju atveseļoties (VIDEO)

    12. decembrī, Daugavpils pilsētas domē Valsts asinsdonoru centrs izvietoja pārvietojamo asins nodošanas punktu. Domes darbinieku vidū ir ne mazums donoru, ir arī tādi, kas ziedo asinis vairākas reizes gadā. Izbraukuma asins nodošanas punkts – tā ir ne tikai iespēja ērti, neatraujoties no darba pienākumiem, paveikt labu darbu, bet arī  iemesls, lai iesaistītu donoru kustībā jaunus dalībniekus.

    Lasīt vairāk