Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 26-09-2016

    Esi vesels!

       Eiropas veselības nedēļa norisinājās arī Latvijā no š.g. 19.septembra līdz 23.septembrim, pievēršot bērnu un viņu vecāku uzmanību veselīga dzīvesveida svarīgumam. Daugavpils pilsētas 13.pirmsskolas iestāde jau otro reizi pievienojās Veselības nedēļas dalībnieku pulkam.

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    Oktobrī Rotko centrā akcijas cenas

    Šo svētdien, 2. oktobrī Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā akcijas cenas

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    Mainīts šķiroto atkritumu savākšanas laukuma Liģinišķu mikrorajonā darba laiks (VIDEO)

    Daugavpilī pirmais laukums īslaicīgai šķiroto atkritumu uzglabāšanai Liģinišķu mikrorajonā uzsāka savu darbu šī gada janvārī. Jebkurai juridiskai vai fiziskai personai ir nodrošināta iespēja bez maksas atvest uz šejieni iepriekš sašķirotus atkritumus, kas ir derīgi otrreizējai pārstrādei. Sākumā laukumā tika pieņemtas PET pudeles, stikla tara, plastmasas, alumīnija un skārda iepakojums, kā arī papīrs un kartons. Vēlāk papildus šiem materiāliem  nodrošināta iespēja nodot arī riepas, elektrotehniku un lielgabarīta atkritumus. To iedzīvotāju skaita pieaugums, kuri izmanto šo laukumu, liecina par to, ka šis pakalpojums ir pieprasīts.

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    Daugavpils “Praļeski” atklāja jubilejas festivālu Mijoros

    2016.gada 18.septembrī Mijoros (Vitebskas apgabals, Baltkrievija) notika V ekoloģiskais festivāls «Жураўлі і журавіны Міёрскага краю» (“Mijoru novada dzērves un dzērvenes”). Jubilejas ekofestivāla svētku koncertu atklāja Daugavpils Baltkrievu kultūras centra (BKC) vokāli instrumentālais ansamblis “Praļeski”(vad.Anastasija Mališeva). Šis amatierkolektīvs izcili tika galā ar organizatoru izrādīto godu.

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    Futbola nedēļas pasākumi noslēdzās ar bērnu futbola festivālu

    Aizvadītā nedēļa tika pavadīta futbola zīmē. Visas nedēļas garumā BFC „Daugavpils” futbola akadēmija sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi rīkoja dažādas futbola aktivitātes bērniem. 

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    12.vidusskolas piektklasniekiem pirmā vieta pilsētas “Olimpiskās dienas” pasākumā!

          Š.g. 23.septembrī 12.vidusskolas piektklasnieki piedalījās un izcīnīja uzvaru Daugavpils pilsētas “Olimpiskās dienas” pasākumā. Olimpiskā diena tiek rīkota par godu Starptautiskās Olimpiskās komitejas dibināšanai. Šogad Olimpiskās dienas moto bija “Padod bumbu!”

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    Daugavpils 12.vidusskolai piešķirta Zaļā Karoga balva

    Mēs dzīvojam skaistā vietā zem šīs saules – varam izbaudīt četru gadalaiku maiņu un jūsmot par dabas skaistumu. Tuvojoties Latvijas simtgadei, arvien biežāk dzirdam aicinājumu – padarīt Latviju par sakoptāko un zaļāko valsti Eiropā. 

    Lasīt vairāk
  • 26-09-2016

    „Padod bumbu” kopā ar pludmales volejbolistu

    Ilgi gaidītā „Olimpiskā diena 2016” ar saukli „Padod bumbu!” beidzot ir klāt.
    Mūsu Daugavpils pilsētas 30.pirmsskolas izglītības iestādes „Sprīdītis” audzēkņiem 23.septembra rīts sākās ar kopīgu rīta rosmi un mūsu ciemiņu – pludmales volejbolistu Haraldu Regžu. 

    Lasīt vairāk