Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

26-09-2016

Esi vesels!


Eiropas veselības nedēļa norisinājās arī Latvijā no š.g. 19.septembra līdz 23.septembrim, pievēršot bērnu un viņu vecāku uzmanību veselīga dzīvesveida svarīgumam. Daugavpils pilsētas 13.pirmsskolas iestāde jau otro reizi pievienojās Veselības nedēļas dalībnieku pulkam.

    Liela nozīme veselības veicināšanā ir izglītojošam darbam, popularizējot veselīgu dzīvesveidu un aktīvi iesaistoties sportiskās aktivitātēs.

   Iestādē Veselības nedēļas ietvaros tika organizēti dažādi pasākumi. Katru rītu pulcējāmies uz kopīgu rīta vingrošanu, kas sniedz enerģiju visai dienai. Katru nedēļas dienu notika kādas sporta aktivitātes: stafešu sacensības, dažādas rotaļas ar bumbu, palēcienu jautrie starti un nedēļas noslēgumā “Saules zaķa pilsētiņā” velobraucēji rādīja savu māku, braucot ar velosipēdu un ievērojot ceļa satiksmes noteikumus, par ko saņēma velopilsētiņas velovadītāja tiesības. Sportot ir jauki, bet noteikti ir jāievēro drošība. Bērni nedēļas laikā atkārtoja un nostiprināja zināšanas par sporta nozīmi veselības nostiprināšanā, higiēnu un veselīgu uzturu, ceļa satiksmes noteikumiem un drošību, kā arī par citiem veselības saglabāšanas pasākumiem.

   Esiet veseli un sargājiet savu veselību!

 

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas

13.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece izglītības jomā
Aiva Drancāne
t. 65431718




Atpakaļ