Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Izglītība un zinātne » | Izglītības ziņas

Izglītības ziņas

26-09-2016

„Padod bumbu” kopā ar pludmales volejbolistu


Ilgi gaidītā „Olimpiskā diena 2016” ar saukli „Padod bumbu!” beidzot ir klāt. 
Mūsu Daugavpils pilsētas 30.pirmsskolas izglītības iestādes „Sprīdītis” audzēkņiem 23.septembra rīts sākās ar kopīgu rīta rosmi un mūsu ciemiņu – pludmales volejbolistu Haraldu Regžu. 

Bērniem bija liels prieks un sajūsma satikt „īstu” sportistu. Pēc kopīgas rīta rosmes zālē notika pasākums, kas veltīts Olimpiskajai dienai. Bērni bija jau iepriekš gatavojušies, uzzinājuši visu par pludmales volejbolu, zīmēja zīmējumus, izmēģināja dažādus vingrinājumus. Pasākumā bērni uzdeva daudz jautājumu par sportu, treniņiem, apskatīja medaļas no pasaules, Eiropas un Latvijas turnīriem. Rokās varēja paturēt lielos kausus. Pludmales volejbolists Haralds Regža kopīgi ar bērniem veica dažādus vingrinājumus, kopīgi mācījās, kā pareizi spēlēt volejbolu.

   Notika dažādi konkursi, bērni salika olimpiskos riņķus, ļoti interesantas un aizraujošas izvērtās stafetes ar volejbola elementiem, sevišķi bērniem iepatikās volejbola bumbas sitieni pret sienu. Konkursa uzvarētāji saņēma balvā sporta krekliņus, kuros sportists Haralds Regža startēja dažādās pasaules valstīs.

  Nobeigumā bērni jautāja sportistam, kas būtu svarīgākais, lai kļūtu par sportistu un uzvarētu. Pludmales volejbolists atbildēja: ir labi jāēd, jāguļ, jātrenējas, jāklausa trenera padomiem. Protams, svarīgi sacensībās ir daudz līdzjutēju, kas atbalsta savus sportistus. Bērni apsolīja labi ēst, gulēt, mācīties un klausīt skolotājus, kā arī censties nākotnē kļūt par olimpiskajiem čempioniem. Pasākums beidzās ar skaļiem saucieniem „Latvija, Latvija”, „Latvija”, „Padod bumbu, padod bumbu!”

  Novēlam mūsu sportistiem spēku, izturību, veiksmi!

 

Informāciju sagatavoja:

Daugavpils pilsētas

30.pirmsskolas izglītības iestādes

vadītāja

Jeļizaveta Dupaka

t.65430291




Atpakaļ