Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-12-2015

    Finanšu komitejas sēde

    2015.gada 17.decembrī, plkst.14.00

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2015

    Ģimenes diena – 20.decembrī

    20.decembrī plkst.13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs laipni aicina mazos un lielos uz tradicionālo Ģimenes dienas pasākumu, kas pirmssvētku brīnumu laikā būs veltīta eglīšu rotājumu vēsturei un izgatavošanai.

    Lasīt vairāk
  • 16-12-2015

    Ziemassvētku tirdziņš "Christmas gifts from Europe"

    Biedrība „Daugavpils jauniešu savienība” sadarbībā ar biedrību „Erfolg” un partner organizācijām no Horvātijas, Spānijas, Polijas un Rumānijas projekta „Handmade. New vision” ietvaros aicina pilsētas iedzīvotājus un viesus apmeklēt Ziemassvētku tirdziņu Christmas gifts from Europe

    Lasīt vairāk
  • 15-12-2015

    Ruģeļu mikrorajonā pabeigti Senlejas un Strautu ielu asfaltēšanas darbi (VIDEO)

    Šogad privātmāju, kas atrodas starp Nometņu ielu un Daugavas krastu, īpašnieku dzīvē notika tas, ko viņi gaidīja jau daudzus gadus. Īsa notikumu priekšvēsture. Saskaņā ar pilsētas detālplānojumu šī teritorija tika atvēlēta privātmāju būvniecībai.

    Lasīt vairāk
  • 15-12-2015

    Vidusskolēnu dāvana pilsētai Ziemassvētkos

    Š.g. 11.decembrī Preiļu Valsts ģimnāzijā notika Latgales reģiona 6.atklātā olimpiāde angļu valodā 10.-12.klašu skolēniem. Kopumā olimpiādē piedalījās 124 skolēni no 26 Latgales pašvaldībām. Daugavpili pārstāvēja 16 skolēni no Daugavpils Krievu vidusskolas-liceja, Daugavpils Valsts ģimnāzijas, Daugavpils 9.vidusskolas, Daugavpils 3.vidusskolas, Daugavpils 15.vidusskolas, Daugavpils 12.vidusskolas un Daugavpils 10.vidusskolas. 

    Lasīt vairāk
  • 15-12-2015

    Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde

    2015.gada 17.decembrī, plkst.13.00

    Lasīt vairāk
  • 15-12-2015

    Seminārs pirmsskolas izglītības iestāžu un sākumskolas skolotājiem „Mācību satura pēctecības nodrošināšana”

    Klusajā pārdomu laikā, kad tiek gaidīti paši skaistākie un sirsnīgākie svētki – Ziemassvētki, kad gribas atskatīties uz jau paveiktajiem darbiem un izvērtēt savus panākumus un sasniegumus, kad izglītības iestādēs tiek apkopoti un analizēti pirmā mācību pusgada darba rezultāti, Daugavpils pilsētas 4.speciālajā pirmsskolas izglītības iestādē sadarbībā ar Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes pirmsskolas izglītības darba speciālisti I.Zeļenkovu un sākumskolas metodiķi I.Lukaševiču tika organizēts seminārs vispārizglītojošo skolu sākumskolu skolotājiem par mācību satura pēctecības nodrošināšanu.

    Lasīt vairāk
  • 15-12-2015

    Daugavpils Lūcija –Evelīna Dudareva no Daugavpils Centra vidusskolas

    Lūcijas dienas (13.decembrī) svinēšana ir skaista tradīcija, kas nāk no Skandināvijas. Šī diena iezīmē Ziemassvētku sākumu un nozīmē gaismu un cerību. Lūcijas misija šajā laikā ir nest gaismu, labestību, kas tiek saistīta ar vārda “Lūcija” tulkojumu (no latīņu vārda “lux”, ,,lucis” – gaisma). Latvijā Lūcijas dienu svin kopš 1991.gada.

    Lasīt vairāk