Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Kultūra » | Kultūras ziņas

Kultūras ziņas

16-12-2015

Ģimenes diena – 20.decembrī


20.decembrī plkst.13.00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs laipni aicina mazos un lielos uz tradicionālo Ģimenes dienas pasākumu, kas pirmssvētku brīnumu laikā būs veltīta eglīšu rotājumu vēsturei un izgatavošanai.

 

Ceļojums ziemas pasakā sāksies Ziemassvētkiem veltītajā izstādē “Ak, Eglīte, ak eglīte”, kur varēs iepazīties ar 20. gadsimta 20.-80. gadu eglīšu rotājumiem, kas izgatavoti no kartona, vates, stikla un citiem materiāliem, kā arī ar tā laika rotaļlietām. Mazajiem un lielajiem būs iespēja pašiem praktiski darboties, veidojot egles rotājumu, kuru katrs varēs paņemt līdzi un svētku laikā uzkarināt savā eglītē.

Programmas nodarbība ilgs no plkst.13.00 līdz 14.30, pēc tam apmeklētājiem būs iespēja apskatīt muzeja vēstures ekspozīciju. Vietu skaits dalībai programmā ir ierobežots!

Ieejas biļete: EUR 1,42 visai ģimenei, neatkarīgi no cilvēku skaita.

Atgādinām arī, ka šonedēļ noslēdzas muzeja rīkotā labdarības akcija “Sniedzot prieka mirkli”, kuras ietvaros tiek vākti ziedojumi Daugavpils dzīvnieku patversmei. Bez mājām palikušie dzīvnieki noteikti ļoti priecāsies par kādu našķi (kvalitatīvi konservi vai sausā barība) vai spēļmantiņu, ko Ģimenes dienas dalībnieki varēs atstāt pie laipnajām muzeja uzraudzēm!

Esiet laipni aicināti un lai visiem gaišs un priecīgs svētku gaidīšanas laiks!




Atpakaļ