Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-07-2014

    Marka Rotko mākslas centrs atklāja jaunu izstāžu sezonu (VIDEO)

    Muzejos un gleznu galerijās vasaras brīvdienu nav. Tas ir laiks, kad īpaša uzmanība tiek veltīta apmeklētāju piesaistīšanai.  15. Jūlijā Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs atklāja jaunu izstāžu sezonu.

    Lasīt vairāk
  • 16-07-2014

    VID atgādina: brīvdabas pasākumos jālieto kases aparāti vai VID reģistrētās biļetes

    Sākoties vasaras periodam un tajā organizētajiem brīvdabas pasākumiem, Valsts ieņēmumu dienests (turpmāk – VID) atgādina, ka atkarībā no tā, vai samaksa par ieeju pasākumā tiek saņemta skaidrā naudā vai norēķinoties ar maksājumu karti, ir jālieto kases aparāts vai arī jāizsniedz VID reģistrētas biļetes.

    Lasīt vairāk
  • 16-07-2014

    Finanšu komitejas sēde

     

    Lasīt vairāk
  • 16-07-2014

    Jaunieši no Latgales pilsētām pētīja vēsturi

    11. jūlijā veiksmīgi noslēdzās Daugavpils Universitātes Humanitārās fakultātes  rīkotā vācu valodas un kultūras vasaras skola.

    Lasīt vairāk
  • 15-07-2014

    Mācību iestādes Daugavpilī WiFi lieto bez maksas

    Noslēdzies Lattelecom uzsāktais projekts “WiFi skolās”, kura laikā ierīkoti 100 bezmaksas WiFi punkti. Daugavpilī WiFi ierīkots vairākās izglītības iestādēs – Daugavpils 12.vidusskolā, Daugavpils Universitātē, Daugavpils 2.speciālajā pirmskolas izglītības iestādē, Daugavpils Krievu vidusskolā – licejā un Daugavpils Centra vidusskolā. Tā kā skolu izrādītā interese ir liela, Lattelecom ir nolēmis projektu turpināt un aicina skolas pieteikties bezmaksas WiFi ierīkošanai.

    Lasīt vairāk
  • 15-07-2014

    Daugavpils Piano 2014

    No 2. - 10.jūlijam jau trešo gadu Daugavpils Mūzikas vidusskolā sadarbībā ar Francijas organizāciju Concerto Grosso ar Daugavpils Latviešu Kultūras centra, Marka Rotko mākslas centra, Park Hotel Daugavpils Latgola atbalstu notika  Starptautiskās meistarklases klavierspēlē Daugavpils Piano 2014. Šogad kursos piedalījās vienpadsmit audzēkņi no Ķīnas mūzikas skolām, Parīzes (Francija) konservatorijas students, Lionas (Francija) konservatorijas studente, Tallinas (Igaunija) Mūzikas Akadēmijas students – korejietis, Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas studenti, Rīgas Emīla Dārziņa Mūzikas vidusskolas un Daugavpils Mūzikas vidusskolas un mūzikas skolas  audzēkņi. Meistarkursus vadīja pianisti un pedagogi Marko Martins (Igaunija), Šu Nings (Ķīna) un Juris Žvikovs (Latvija).

    Lasīt vairāk
  • 15-07-2014

    Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde

    Daugavpils pilsētas domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas sēde notiks 2014.gada 17.jūlijā, plkst.15.00

    Krišjāņa Valdemāra ielā 1 Domes mazajā zālē

    Lasīt vairāk
  • 15-07-2014

    ES projekts apvienoja Latvijas un Baltkrievijas amatniekus

    Fonds „VERUS” īsteno pierobežas sadarbības projektu, kurā piedalās Latvijas un Baltkrievijas amatnieki. Viens no šī projekta etapiem bija „Latgales sēta” festivālā „Slavjanskij Bazar” Vitebskā.

    Lasīt vairāk