Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 18-07-2014

    Labdarības sieviešu futbola spēle veltīta Līnas Jakimovičas atbalstīšanai

    Šī traģēdija satricināja ne tikai Daugavpili, bet arī visu Latviju. Jauna, aktīva meitene kļuva par upuri cita bezatbildības un paviršībasdēļ. Alkohola reibumā esošs šoferis ar apmēram 80km/h ātrumu ietriecās viņas malā stāvošajā mašīnā. Starp divām automašīnām tika iespiesta 17 gadus vecā Līna Jakimoviča. Diemžēl dzīvības glābšanai bija nepieciešams amputēt labo kāju.

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2014

    Iedzīvotāju ievērībai

    Sakarā ar rekonstrukcijas darbiem Varšavas ielā, būtiski mainījās satiksmes organizācija Varšavas un Arodu ielas krustojumā, atbilstoši satiksmes organizācijas shēmai.     Lūdzam būt uzmanīgiem un sekot satiksmes organizācijas ceļa zīmēm un ceļu horizontālajam apzīmējumam.

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2014

    Daugavpili apmeklēja biedrības "4. maija Deklarācijas klubs" dalībnieki (VIDEO)

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2014

    Daugavpils pilsētas Veselības aprūpes plānošanas komisija aicina Jūs uz Diskusiju par valsts, pašvaldības un NVO lomu ģimenes veselības veicināšanā

    Daugavpils pilsētas Veselības aprūpes plānošanas komisija aicina Jūs uz Diskusiju par valsts, pašvaldības un NVO lomu ģimenes veselības veicināšanā. Diskusija  „Veselīga ģimene valsts, pašvaldības un NVO redzējumā” notiks 2014.gada 18.jūlijā plkst. 14.00 Daugavpils pilsētas domē, K.Valdemāra ielā 1, Domes mazajā sēžu zālē.

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2014

    Mainīts apstādījumu noformējuma konkursa noslēguma pasākuma laiks

    Apstādījumu konkursa rezultātu paziņošana notiks 2014.gada 25.jūlijā plkst.10.00 Domes Mazajā zālē.

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2014

    Daugavpilietis gūst panākumus starptautiskajā matemātikas olimpiādē

    Starptautiskā matemātikas olimpiāde (IMO) šogad norisinājās no 7.jūlija līdz 13.jūlijam Keiptaunā, Dienvidāfrikā. Latviju tajā pārstāvēja seši skolēni - Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas 11.klases skolniece Dārta Rituma, Daugavpils 10.vidusskolas 11.klases skolnieks Deniss Dunaveckis, Rīgas Ostvalda vidusskolas 12.klases skolnieks Oļegs Matvejevs, Cēsu Valsts ģimnāzijas 12.klases skolnieks Artūrs Jānis Pētersons, Rīgas Valsts 1.ģimnāzijas 12.klases skolniece Pārsla Esmeralda Sietiņa un Rīgas 40.vidusskolas 12.klases skolnieks Vladislavs Kļevickis.

    Lasīt vairāk
  • 17-07-2014

    Vislatvijas zāļu skapīšu tīrīšanas akcijā aicina nodot nederīgos medikamentus

    Sākot ar šo nedēļu visās SIA “A-Aptiekas” tīkla aptiekās iedzīvotājiem būs iespēja nodot nederīgos medikamentus, tādējādi parūpējoties par to drošu iznīcināšanu un saglabājot tīru apkārtējo vidi. Patlaban iedzīvotāji visbiežāk lietošanai vairs nederīgās zāles izmet kopā ar sadzīves atkritumiem, jo nevēlas maksāt par to iznīcināšanu licencētam bīstamo atkritumu pārstrādes uzņēmumam.

    Lasīt vairāk
  • 16-07-2014

    Uzsākta gatavošanās Daugavpils 740 jubilejai

    16.jūlijā Daugavpils pilsētas domē notika 2015.gada Daugavpils pilsētas svētku rīcības komitejas sēde. Saskaņā ar Domes priekšsēdētāja rīkojumu rīcības komitejas darbu vada    priekšsēdētāja pirmais vietnieks Jānis Dukšinskis  un tās sastāvā  iekļautie Domes nodaļu, departamentu un pašvaldības iestāžu vadītāji un darbinieki. Rīcības komitejas uzdevums ir apkopot idejas un apstiprināt  svētku sagatavošanas koncepciju,  koordinēt un uzraudzīt svētku sagatavošanas darbus un to izpildi, izskatīt un saskaņot budžeta projektu. Nepieciešamības gadījumā rīcības komiteja var pieaicināt arī citus speciālistus.

    Lasīt vairāk