Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 29-05-2014

    No septembra līdz maijam

    Mācību gada sākumā šķita, ka maijs ir tik tālu un tik garš zinību apguves ceļš līdz tam ejams… Un re – jau klāt ir 2013./2014.mācību gada noslēguma diena! No septembra sākuma līdz maija beigām, ar trim brīvlaika pārtraukumiem mūsu pilsētas skolēni ir mācījušies gan klases solā, gan mājās, bijuši aktīvi ārpusskolas pasākumu dalībnieki, varējuši savas zināšanas un spējas pierādīt dažādās sacensībās.

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Man jāiet skoliņā gudras ziņas iekrāties!

    Nedaudz satraukti, bet priecīgi, tautas tērpos posušies Daugavpils pilsētas 24.pirmsskolas izglītības iestādei „Rūķītis” ardievas teica 60 topošie pirmklasnieki. Jau par tradīciju izveidojusies izlaidumu svinēšana latviešu tautas tērpos.

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Daugavpils pilsētas pašvaldība izsaka pateicību pilsētas iedzīvotājiem par aktīvu līdzdalību Daugavpils pilsētas nākotnes plānošanā!

    Pateicoties veiksmīgi organizētam publiskās apspriešanas procesam, Daugavpils pilsētas iedzīvotāju aktivitāte bija salīdzinoši liela. Daugavpils pilsētas dome pēc sabiedriskās apspriedes ir saņēmusi papildus priekšlikumus un komentārus Daugavpils pilsētas ilgtspējīgas attīstības stratēģijas 2014.-2030.gadam gala redakcijas uzlabošanai, kuru izvērtēšanai nepieciešams organizēt vēl vienu darba grupas sēdi.

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Partnerības stiprināšana starp Latvijas un Vācijas skolām

    No š.g. 18.maija līdz 23.maijam apmaiņas programmas ietvaros notika skolēnu tikšanās „West-östliche Begegnungen”. Sadarbojoties trim Daugavpils skolām – 3.vidusskolai, 15.vidusskolai un Profesionālajai vidusskolai – jau 10 gadus attīstās skolu partnerība ar Reālskolu Šteinfurtē, Vācijā. Skolēni vairākkārt piedalījās dažādos apmaiņas projektos vācu valodas skolotāju Jeļenas Sardiko, Elviras Pirogovas un Ļubovas Deļmuhamedovas vadībā.

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Pilsētas svētku nedēļā notiks pludmales volejbola turnīrs

    Daugavpils pilsētas svētku nedēļas vidū, 4. jūnijā, Ruģeļu mikrorajonā (sporta laukums Gaismas iela 12) notiks pludmales volejbola turnīrs. Spēļu sākums paredzēts plkst. 17:00

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji tikās ar Daugavpils uzņēmējiem (VIDEO)

     Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras pārstāvji Daugavpils domē  tikās ar vietējiem uzņēmējiem. Tikšanās tēma – kā izveidot reģionā labvēlīgu vidi biznesam.
     Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības palāta  tika dibināta 1934. gadā. Tās  uzdevums bija pārstāvēt šo nozaru intereses valsts un pašvaldību iestādēs un starptautiskā līmenī. Šodien šī organizācija saucās Tirdzniecības un rūpniecības kamera. Padome, kuras sastāvā ir dažādi ekonomikas nozares speciālisti, turpina tradīcijas.  Viņi iniciē piedāvājumus, kuri palīdz risināt problēmas.

     

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Daugavpils Domē notiks seminārs par grantu programmas „Impulss” realizāciju (VIDEO)

    13. maijā Daugavpils pašvaldība un «Swedbanka» parakstīja līgumu par grantu programmas „Impulss” īstenošanu. Konkurss uz finansiālo atbalstu jauniem uzņēmējiem mūsu pilsētā notiek pirmo reizi. Tā mērķis ir veicināt  biznesa uzsākšanu.  Programmas realizēšanai Daugavpils Dome iedalīja 40 tūkst. eiro un 10 tūkst. eiro - «Swedbanka». Maksimālā granta summa sastādīs 7 tūkst eiro, tādējādi līdz šī gada beigām finansiālo atbalstu  saņems  7 projekti.  

    Lasīt vairāk
  • 29-05-2014

    Veselības inspekcijas Latgales kontroles nodaļa maina atrašanās vietu

    Lasīt vairāk