Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 29-05-2014

    13. vidusskolas „Goda diena”

    Apritējuši 40 gadi kopš Daugavpils 13.vidusskolā ir atvērtas klases ar mūzikas novirzienu. Šogad skola apbalvoja sekmīgākos un aktīvākos skolēnus, kuri apguvuši mācību priekšmetus 7 ballu līmenī un augstāk, kā arī skolēnus, kuri piedalījās olimpiādēs un zinātniski pētniecisko darbu konferencēs. Skolas kolektīvu un skolēnus jubilejā un ar daudzajiem panākumiem sveica Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis.

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Daugavpilī beidzas sagatavošanas darbi Pilsētas svētkiem (VIDEO)

    Šajās dienās beidzas sagatavošanas darbi Pilsētas svētkiem. Daugavpils atzīmēs savu 739. dzimšanas  dienu. Pasākumu organizēšanā piedalās visi pilsētas saimniecības uzņēmumi. Īpaša uzmanība tiks vērsta uz elektroenerģijas nodrošināšanu pasākumu vietās, bet ir vēl dažas  aktivitātes. Masu pasākumu vietās tiks uzstādītas  papildus biotualetes, organizēta operatīva ielu uzkopšana. Uzņēmums „Daugavpils ūdens” piegadās ūdeni strūklaku šovam un skatuves pretsvaru pildīšanai. Skatuves montāža Vienības laukumā sāksies 3. jūnijā, plkst. 17.00, tāpēc autostāvvieta pie viesnīcas „Latgola” būs slēgta un  nožogota.

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Daugavpils muzejs ieguvis balvu „Zelta puteklis 2013”

     2014. gada 23. maijā, lai nosvinētu savus profesionālos svētkus, Latvijas muzeju biedrība Cēsu Vēstures un mākslas muzejā organizēja ikgadējo Latvijas muzeju saietu, kur  tika godināti balvas „Zelta puteklis 2013” ieguvēji sešās nominācijās.

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Daugavpilī notiks Eiropas klubu čempionāts taiboksā

    Jau otro gadu pēc kārtas Daugavpilī norisināsies Eiropas klubu čempionāts taiboksā, kas pulcēs sportistus no Izraēlas, Somijas, Krievijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Igaunijas, Kazahstānas, Latvijas

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Paziņojums par adrešu datu kārtošanu

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Par pilsonības iegūšanu varēs uzzināt informācijas dienā

    Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) Daugavpils nodaļa aicina visus interesentus 17.jūnijā plkst.13.00 uz informācijas dienu, kurā būs iespējams noskaidrot visu par Latvijas pilsonības iegūšanu un naturalizācijas pārbaudījumiem.

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Lai piedzīvojumiem bagāta un droša vasara!

    Sākoties vasaras brīvlaikam, aicinām vecākus pārrunāt ar bērniem drošības noteikumus, kas jāievēro, atrodoties ūdens tuvumā un peldoties, braucot ar velosipēdu, skrituļslidām, lēkājot uz batuta, šūpojoties šūpolēs vai pavadot brīvo laiku citās aktivitātēs.

    Lasīt vairāk
  • 28-05-2014

    Daugavpils Centra vidusskolā viesojas ES Mūžizglītības programmas ,,Comenius” projekta dalībnieki

    No š.g. 18.maija līdz 23.maijam Daugavpils Centra vidusskola uzņēma viesus no Itālijas, Turcijas un Rumānijas, lai realizētu ES Mūžizglītības programmas ,,Comenius” projekta ,,Explore it in the way before it fades away” 2.posma programmu.

    Lasīt vairāk