Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 30-10-2013

    Pieredze, kas ved uz mērķi

    Š.g. 29.oktobrī Daugavpils Centra vidusskolā uz 13.Ikgadējo Latgales angļu valodas skolotāju metodisko konferenci „ELT – Experience that Leads to Target” pulcējās 167 dalībnieki no Daugavpils pilsētas un Latgales reģiona skolām, lai gūtu jaunu pieredzi un ierosmes savam darbam.

    Lasīt vairāk
  • 30-10-2013

    Mūsu pieredze ir interesanta

    „Gūt var dodot, gūt var ņemot, Dodot gūtais neatņemams" , šie Raiņa vārdi nu ir neatņemama mūsu iestādes viesu grāmatas sastāvdaļa, jo tieši ar šādiem vārdiem par gūto pieredzi mūsu iestādē pateicās Ilūkstes pirmsskolas izglītības iestādes „Zvaniņš” kolektīvs. 25.oktobra rītā Daugavpils pilsētas 24.pirmsskolas izglītības iestādē „Rūķītis” viesojās 46 pirmsskolas darbinieki no Ilūkstes, Bebrenes, Subates un Dvietes, lai iepazītos un pārņemtu labāko darba pieredzi.

    Lasīt vairāk
  • 30-10-2013

    Iepazīt jaunu pieredzi

    Daugavpils pilsētas 9.speciālā pirmsskolas izglītības iestāde laika periodā no 01.08.2013. līdz 31.07.2015. realizē Eiropas Savienības mūžizglītības  programmas  Comenius  apakšprogrammas „Skolu daudzpusējās partnerības” projektu „From tiny acorns giant oak trees grow’.

    Lasīt vairāk
  • 29-10-2013

    Beidzās projekts "„Lasīšana-IT-Radīšana” (VIDEO)

     Kā pieradināt bērnus lasīt grāmatas? Viens no paņēmieniem iesaistīt bērnu starptautiskajā projektā, ko realizēja bibliotēka. Latviešu kultūras centrā notika starptautiskā projekta „Lasīšanas veicināšanas idejas caur informācijas tehnoloģijām un kreatīvām aktivitātēm „Lasīšana-IT-Radīšana” noslēguma pasākums. Tajā tika apbalvoti aktīvākie projekta dalībnieki. Līdzfinansēja projektu  arī Daugavpils pilsētas dome.

    Lasīt vairāk
  • 29-10-2013

    Daugavpilī notika informatīvais seminārs - atbalsts darbam ar karjeras jautājumiem izglītības iestādēs

    Š.g. 28.oktobrī Daugavpils Vienības pamatskolā notika Valsts izglītības attīstības aģentūras (VIAA) un Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) informatīvais seminārs izglītības iestāžu pedagogiem – karjeras konsultantiem un klašu audzinātājiem par karjeras attīstības atbalsta resursiem un iespējamo sadarbību jaunieša bezdarba mazināšanai.

    Lasīt vairāk
  • 29-10-2013

    Konference „Projekta piedāvātie ilgtspējīgie risinājumi iekļaujošajā izglītībā”

    Š.g. 25.oktobrī  Latviešu biedrības namā Rīgā notika konference, kas bija veltīta projekta „Izglītojamo ar funkcionāliem traucējumiem atbalsta sistēmas izveide” piedāvātajiem ilgtspējīgajiem risinājumiem iekļaujošajā izglītībā. Daugavpils pilsētu šajā konferencē pārstāvēja Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja M.Isupova, Daugavpils Iekļaujošas izglītības atbalsta centra (DIIAC) vadītāja R.Latiša, DIIAC psiholoģe L.Vingre, logopēde V.Prokofjeva, speciālā pedagoģe E.Subatoviča un Daugavpils pilsētas 2.speciālās pirmsskolas izglītības iestādes defektoloģe I.Jukša.

    Lasīt vairāk
  • 29-10-2013

    Paziņojums par VAS Latvijas dzelzceļš paredzētās darbības: „Esošo publisko dzelzceļa līniju elektrifikācija sākotnējo sabiedrisko apspriešanu

    Lasīt vairāk
  • 29-10-2013

    Apbalvoja LMT konkursa uzvarētājus (VIDEO)

    Jau otro gadu „Latvijas Mobilais Telefons” sadarbībā ar Latvijas pašvaldībām organizē projektu konkursu „LMT Latvijai” - pilsētu iedzīvotājiem un iedzīvotāju grupām, kuri vēlas ar idejām un projektiem piedalīties savas pašvaldības attīstībā. Kopējais finansējums Daugavpils projektiem bija 10 tūkstoši latu.

    Lasīt vairāk