Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 18-09-2013

    Latvijas reģionu celtnieki bija sapulcējušies Daugavpilī (VIDEO)

    Dažu  Latvijas reģionu celtnieki bija sapulcējušies Daugavpilī, lai apspriestu nozares problēmas. Kāpēc aizkāvējas darba termiņi un ir pretenzijas to kvalitātei? Savā pieredzē dalījās Daugavpils pilsētas vadītāji un Latvijas celtnieku asociācijas pārstāvji.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2013

    Uzņēmumā “Labiekārtošana- D” iecelts jauns vadītājs

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2013

    Noslēdzies teātra festivāls / darbnīca „Telpa Daugavpils”

    Daugavpilī 15.septembrī noslēdzās  teātra festivāls / darbnīca „Telpa Daugavpils”. Festivāls risinājās laikā no 2. – 15. septembrim Daugavpils cietokšņa bijušā Kara hospitāļa ēkā.  Divu nedēļu garumā jaunie teātra jomas pārstāvji devās radošajos meklējumos, lai festivāla noslēguma dienā skatītājiem piedāvātu piecas piecpadsmit minūšu garas izrādes jeb performances.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2013

    Lielās pilsētas prezentēs priekšlikumus likumprojektam “Grozījumi Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likumā”

    18. septembrī, paredzētajā Latvijas Republikas Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas Mājokļa jautājumu apakškomisijas sēdē tiks skatīti priekšlikumi likumprojektam “Grozījumi Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likumā”; komisijā ir iesniegti arī Latvijas Lielo pilsētu asociācijas (LLPA) priekšlikumi un viedoklis par piedāvātajiem grozījumiem.  Būtiskākie priekšlikumi LLPA ir par likumprojektā noteikto kārtību iedzīvotāju tiešajiem norēķiniem ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem — LLPA aicina nesagraut jau esošo sistēmu un neieviest automātiski norēķinu sistēmas maiņu visās pašvaldībās, bet dot iedzīvotājiem iespēju izvēlēties savu norēķinu kārtību.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2013

    Finanšu komitejas sēde

    2013.gada 19.septembrī, plkst.14.00

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2013

    FOTO-izmi

    Kad mēs runājam par fotogrāfijām, tad visbiežāk domājam par tā saucamajām „fotogrāfijām piemiņai”. Tās ir fotogrāfijas par cilvēkiem mums apkārt, notikumiem, ievērības cienīgiem objektiem. Viena no fotomākslas iezīmēm ir reālisms. Mēs ticam attēlotajam fotogrāfijās intuitīvā līmenī, mums liekas, ka tās patiesi ataino apkārtējo realitāti.

    Lasīt vairāk
  • 18-09-2013

    Saulīti meklējot…

        Par godu jaunā mācību gada sākumam arī šogad „Liesmiņas” saime iejutās aktieru lomās. Daugavpils pilsētas 21.pirmsskolas izglītības iestādē šo mācību gadu teatrālā gaisotnē ieskandināja pedagogu iestudētā izrāde „Kur Saulīte dzīvo?”

    Lasīt vairāk
  • 17-09-2013

    Pašvaldībai vēl nav skaidrības, vai tramvaji Daugavpilij tiks piegādāti

     31. augustā beidzās termiņš, līdz kuram pasūtījuma izpildītājam bija jāpiegādā pirmie 3 tramvaji Daugavpils Tramvaju uzņēmumam.  Konkursu par tramvaju piegādi ES finansētajā projektā vinnēja uzņēmums „Belkomunmaš” (Baltkrievija).

     

    Lasīt vairāk