Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

20-04-2015

SLP talkotāji gatavi Lielajai Talkai


Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvalde kopā ar visiem pilsētas iedzīvotājiem aktīvi iesaistīsies Vislatvijas Lielajā talkā. Ap 200 Daugavpils pilsētas domes Sociālo lietu pārvaldes darbinieku un klientu , pilsētas 740 gadu jubileju  sagaidot, strādās dzimtas pilsētas tīrības un sakoptības labā  

Šogad, Sociālo lietu pārvaldes talkotāji savedīs kārtībā dažus objektus un teritorijas Daugavpilī. Jāpiebilst, ka Sociālās mājas un Sociālās patversmes klienti jau vairākus gadus aktīvi piedalās talkās. Pirmoreiz, saskaņā ar  SLP sociālās rehabilitācijas programmām,  talku  tradīcijām piesaistīsies  Daugavpils  bezdarbnieki.

Dienas aprūpes centra personām ar garīgā rakstura traucējumiem darbinieki un klienti uzkops savas ēkas Arhitektu ielā 21 teritoriju un Stropu meža teritoriju gar celiņu līdz Estrādei. Vairāk nekā 50 cilvēku - SLP Ģimenes atbalsta centra/patversmes un Grupu dzīvokļu klienti, Sociālās/nakts patversmes Šaurā ielā 23 un Sociālas mājas Šaurā ielā 28 iemītnieki - talkos teritorijā pie mājām Jātnieku ielā 93 un Jātnieku ielā 93a,  ka arī savedīs kārtībā savus pagalmus, uzkops telpas. SLP Ģimenes atbalsta centra/patversmes un Grupu dzīvokļu darbinieki strādās arī puķu dārziņā Šaurā ielā 26. Cerams, ka arī šogad šī mūsu iestāde saņems balvu pilsētas apzaļumojumu konkursā.

Sociālo pakalpojumu pilngadīgām personām darbinieki kopā ar ap 40 „Sociālās motivācijas programmu bezdarbniekiem veiksmīgākai iekļaušanai darba tirgū” dalībniekiem strādās Drujas ielā, kur attīrīs no atkritumiem 500 m ielas.

Sociālo lietu pārvaldes kolektīvs izbrauks uz Balvu un Stacijas ielām, viņu talkošanas objekts būs šo ielu posms līdz tirdzniecības centram  DEPO.

Informāciju sagatavoja galv.speciālists starptautiskās sadarbības un sabiedrisko attiecību jautājumos Marina Gorkina




Atpakaļ