Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

26-01-2015

Informācija iedzīvotājiem par “DzKSU” veikto aptauju


Saskaņā ar „Dzīvojamo māju pārvaldīšanas likuma” 17.p. dzīvokļu īpašniekiem līdz 2015.gada 30.janvārim ir jāizlemj jautājums par veidu, kādā tiks veikti turpmākie maksājumi ar pakalpojumu sniedzējiem. SIA „DDzKSU” aptaujā piedāvā sekojošus variantus:

1)  balsojot „PAR” dzīvokļu īpašnieki pieņem lēmumu pāriet uz tiešiem norēķiniem (t.i. saņemt atsevišķus rēķinus no SIA „Daugavpils Ūdens”, SIA „Clean R”, PAS „Daugavpils siltumtīkli”. Rēķina kopsumma iekļaus sevī maksu par sniegto pakalpojumu „plus” maksu par ikmēneša rēķina apstrādi). Kā arī pieņem lēmumu par pārvaldīšanas tiesību pārņemšanu, lai noteiktu kārtību, kādā katrs dzīvokļu īpašnieks norēķinās par sniegtajiem pakalpojumiem. Vienlaikus dzīvokļu īpašnieki pilnvaro SIA „DDzKSU” noslēgt līgumus ar pakalpojumu sniedzējiem (pakalpojumu sniedzējs neslēgs līgumus ar katru dzīvokļa īpašnieku atsevišķi).

2)  balsojot „PRET” dzīvokļu īpašnieki pieņem lēmumu atstāt iepriekšējo norēķinu kārtību (t.i. aprēķinus par ūdensapgādi un atkritumu izvešanu saņemt SIA „DDzKSU” rēķinos. Savukārt, aprēķinus par apkuri un karstā ūdens sagatavošanu dzīvokļu īpašnieki saņems PAS „Daugavpils siltumtīkli” rēķinos).

 

Informāciju sagatavoja „Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums”




Atpakaļ