Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

23-08-2013

Daugavpilieši godam pārstāvēja pilsētu sporta spēlēs Ziemeļīrijā


Šogad, no 1.augusta līdz 10.augustam Belfastā, Ziemeļīrijā notika kārtējās Pasaules policijas un ugunsdzēsēju sporta spēles. Šoreiz Latvijas izlase startēja 19 sportistu sastāvā no kuriem četri dalībnieki prezentēja Daugavpils pilsētas pašvaldības policiju. Kārtībnieks Viktors Leščovs atveda pilnu medaļu komplektu.  23. augustā sporta spēļu dalībniekus sveica pilsētas domē.
Viktoru Leščovu ar augsto sasniegumu- 3 medaļām orientēšanās sportā sveica Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un 1. vietnieks Jānis Dukšinskis.

Viktors Lēščovs un Genādijs Kaminskis dalījās savos iespaidos. Viņi pastāstīja, ka sacensības tika rīkotas ļoti augstā līmenī. Konkurence bija sīva, tāpēc divtik vērtīgas ir izcīnītās medaļas. Daugavpils tika pārstāvēta orientēšanās sporta, biljardā, vieglatlētika un šautriņu mešanā.

Daugavpils mērs izteica prieku par daugavpiliešu panākumu, apsveica ar pilnu medaļu komplektu. Jānis Lāčplēsis izteica pateicību pašvaldības policijai par to, ka godam pārstāvēja Daugavpili. Domes vadība Viktoram Leščovam pasniedza Goda rakstu par Latvijas un Daugavpils vārda spodrināšanu starptautiskā līmenī un izciliem sasniegumiem 2013. gada Pasaules policijas un ugunsdzēsēju sporta spēlēs.

Spēļu laikā Latvija bija pārstāvēta tādos sporta veidos, kā šautriņu mešana, vieglatlētika (skrējiens uz 400m), biljards („Blackball” un „14+1”), kā arī basketbols un airēšana. Kopā Latvijas izlase izcīnīja 7 zelta medaļas, tai skaitā viena zelta medaļa sīvā cīņā tika arī Daugavpils pilsētas pašvaldības policijas kārtībniekam Viktoram Ļeščovam, kurš piedalījās orientēšanās sacensībās. V.Ļeščovs veiksmīgi startēja visās trijās disciplīnās, atvedot uz Daugavpili ne tikai zelta, bet arī sudraba un bronzas medaļas.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ