Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

29-11-2012

Domē sveica Atzinības krusta kavalieri Mariju Ivanovu


29. oktobrī Dome saņēma Ordeņa kapitula paziņojumu - Par Atzinības krusta kavalieri iecelta  ilggadējā Latvijas Neredzīgo biedrības Daugavpils teritoriālās organizācijas valdes priekšsēdētāja Marija Ivanova.

Augstais valsts apbalvojums piešķirts par pašaizliedzīgo un lielo personīgo ieguldījumu sociālās rehabilitācijas darbā, nesavtīgu darbu redzes invalīdu dzīves kvalitātes uzlabošanā un integrēšanā sabiedrībā.

29. novembrī Ivanovas kundzi sveica Daugavpils Domē. Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova izteica lielu prieku uzņemt Domē ļoti cienījamu cilvēku, kas daudz ir izdarījis sabiedrības labā. Žanna Kulakova uzsvēra, ka mēs lepojamies ar Daugavpili, bet vēl vairāk ar daugavpiliešiem un viņu paveikto, sasniegumiem, kas popularizē pilsētas vārdu. Kamēr pilsētai ir tādi iedzīvotāji pilsētai ir arī iespējas.

Marija Ivanova pastāstīja, ka bija ļoti satraukusies, jo tas ir liels gods saņemt apbalvojumu no Valsts prezidenta rokām un tieši valsts svētkos. Viņai ir gods kalpot Latvijai un Daugavpilij. Ivanovas kundze uzsvēra, ka viņas misija ir kalpot cilvēkiem. 40 gadu laikā caur viņas sirdi gājuši daudzi jo daudzi likteņi. Marija Ivanova atcerējās kā strādāja agrāk, ka veidojās ciemats un arī par šodienas problēmām pastāstīja. Viņa izteica sarūgtinājumu, ka pulciņiem trūkst vadītāju, lai cilvēki varētu realizēt savas spējas. Tāpat neredzīgo biedrības rajonā vajag asfaltēt ielas un pagalmus. Žanna Kulakova apliecināja, ka pašvaldība vienmēr ir palīdzējusi biedrībai un atbalstīs arī turpmāk.

Sociālo lietu pārvaldes vadītājas vietniece Benita Siliņa uzrunāja Ivanovas kundzi kā kolēģi, jo arī viņa pilda sociālā darbinieka pienākumus- palīdz cilvēkiem.

Marija Ivanova ir aktīva arī sabiedrisko organizāciju padomē „Varavīksne”. Kolēģi viņu vērtē kā cilvēku, kas prot klausīties, prot palīdzēt, prot organizēt. Marijai Ivanovai tika vēlēts spēks un izturība darot svētīgo darbu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ