Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 31-05-2018

    AS “Sadales tīkls” turpina atjaunot elektrotīklu Daugavpilī

    Nepārtraukta un kvalitatīva elektroenerģijas piegāde ir katra klienta prasība, tādēļ AS “Sadales tīkls” turpina atjaunot Daugavpils elektrotīklu. Pilsētas teritorijā šogad paredzēts atjaunot vidējā sprieguma elektrolīnijas 8 km garumā, zemsprieguma gaisvadu elektrolīnijas rekonstruēt 25 km garumā un izbūvēt jaunas 7 transformatoru apakšstacijas. Īpaši nozīmīgs projekts ir apakšstacijas “Daugavpils” rekonstrukcija, pēc kuras pārbūves elektroapgādes drošums paaugstināsies vairāk nekā 31 000 klientu.

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    Deputāti iecēla Juri Stivriņu par “Sporta pārvaldes” vadītāju

    Konkursā uz šo amatu konkursa komisija izvēlējās Jura Stivriņa kandidatūru. 31. maijā Domes sēdē deputāti skatīja jautājumu par viņa iecelšanu “Sporta pārvaldes” vadītāja amatā.

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    Gājēju trotuāri tiek pārklāti ar asfalta segumu (VIDEO)

    Jaunforštates mikrorajonā tiek veikti gājēju celiņu remontdarbi, veikta pamatnes sagatavošana un rezultātā trotuāram tiek uzklāts jauns asfalta segums. Šie darbi rit Rēzeknes ielas posmos no Piekrastes ielas līdz Aveņu ielai un no Aveņu līdz Ganību ielai. 

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    Lietuviešu žurnālistus aicināja iepazīt Daugavpili un Latgali

    30. maijā Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras darbinieki Molētu tūrisma un biznesa informācijas centrā Lietuvas masu saziņas līdzekļu un tūrisma firmu pārstāvjus iepazīstināja ar tūrisma iespējām Daugavpilī un Latgales reģionā.

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    Pieaug interese par pilnvarām bērna ceļošanai. Kas jāzina vecākiem?

    Tuvojoties skolēnu brīvlaikam un atvaļinājumu periodam, gan Latvijas Zvērinātu notāru padomē (LZNP), gan zvērinātu notāru birojos arvien biežāk vēršas iedzīvotāji ar jautājumiem par pilnvarām, kas nepieciešamas un ieteicamas, ja ceļojumā ārpus valsts dodas bērni citu personu pavadībā. Tieši ap šo laiku arī būtiski pieaug pie notāriem sagatavoto pilnvaru skaits – pavasarī un tuvojoties vasarai, tiek sagatavota vairāk nekā trešdaļa no šāda veida pilnvarām, kas top visa gada laikā.

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    NVA aicina darba devējus līdz šī gada 13. jūnijam pieteikties vajadzīgo darbinieku apmācībai

    Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) turpina pieņemt darba devēju pieteikumus vajadzīgo darbinieku apmācībai Eiropas Sociālā fonda (ESF) projekta “Atbalsts bezdarbnieku izglītībai” pasākumā „Apmācība pie darba devēja”. Tā ir bezdarbnieka praktiskā apmācība, kas ilgst 6 mēnešus: darba devējs pats sagatavo sev vajadzīgo speciālistu, saņemot no NVA dotāciju.

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    Zviedru bērnu literatūras varoņi bibliotēkā

    Ieskandinot Zviedrijas nacionālo dienu, 6. jūnijā plkst. 12.00 Latgales Centrālās bibliotēkas Nozaru literatūras sektorā (Rīgas ielā 22a, 2. stāvā) tiks atklāta ar Zviedrijas Karalistes vēstniecības Latvijā atbalstu tapusī ceļojošā plakātu izstāde par bērnu literatūru Zviedrijā “Kur bērnam augt”.

    Lasīt vairāk
  • 31-05-2018

    Attīstības komitejas sēde

    Daugavpils pilsētas domes Attīstības komitejas sēde, kas bija sasaukta 2018.gada 31.MAIJĀ, plkst. 9.00 TIKA ATCELTA

    Lasīt vairāk