Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 13-02-2018

    Pašvaldības īpašumā pāries Daugavpils cietokšņa ēka Nikolaja ielā 17 (VIDEO)

    Daugavpils simbola un populārākā tūrisma objekta – cietokšņa ēkas pakāpeniski kļūst par pašvaldības īpašumu. Vēsturiskā 8. bastiona gandrīz visas ēkas jau pieder pilsētai -  gan pārtikas noliktavu ēka, gan labā un kreisā flanga kazimāti, gan mazais pulvera pagrabs.

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    PAR DU REKTORI IEVĒLĒTA PROFESORE IRĒNA KOKINA

    Daugavpils Universitātes Satversmes sapulces sēdē par Daugavpils Universitātes (DU) rektoru otrdien, 13. februārī, ievēlēta profesore Irēna Kokina.

    Jau ziņots, ka uz DU  rektora amatu kandidēja DU Pedagoģijas un pedagoģiskās psiholoģijas katedras vadītāja profesore Irēna Kokina un DU Humanitāro un sociālo zinātņu institūta direktora p.i. un vadošā pētniece profesore Anita Stašulāne.

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    Slimnīcas maksas pakalpojumu cenu paaugstināšana bija neizbēgama (VIDEO)

    Lai saprastu, kāpēc pieaug dažu ambulatoro pakalpojumu cenas Daugavpils reģionālajā slimnīcā, ir nepieciešams izprast Latvijas veselības aizsardzības sistēmas finansēšanas mehānismu. Šis process ir piesaistīts noteiktiem kritērijiem: valsts apmaksā vai nu gultas dienas, vai manipulācijas, tas nozīmē – procedūras, operācijas, izmeklējumus, vai kaut kādus konkrētus gadījumus. Tie visi ir noteikti medicīnas pakalpojumi. Šogad valdības plānos ir veselības aizsardzības budžeta palielināšana līdz 1 miljardam eiro. 180 – 200 miljoni budžetā ienāks papildus. Tādā veidā valsts paaugstina medicīnas pakalpojumu cenas.

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    Kanādas vēstniecības padomnieka Džūda Pekora vizīte Daugavpilī

    13.-14. februārī darba vizītē Daugavpilī  ieradies Kanādas vēstniecības padomnieks Džūds Pekora. Šī bija ir viņa pirmā oficiālā vizīte ārpus Rīgas un savus Kanādas vēstniecības pienākumus Latvijā viņš uzsāka pildīt 2017. gada vasarā.  13. februārī viņš apmeklēja Daugavpils pilsētas domi, kur  tikās ar domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu, domes priekšsēdētāja 1. vietnieku Igoru Prelatovu un domes priekšsēdētāja vietnieku Aivaru Zdanovski.

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    BFC Daugavpils apvienojas ar FK Progress augstāko mērķu sasniegšanai

    Lai izveidotu vienotu un spēcīgu futbola struktūru Latgales reģionā, savus spēkus turpmāk apvienos divas spēcīgas organizācijas – BFC Daugavpils un FK Progress. Kopējas sadarbības galvenais mērķis paredz konkurētspējīgas 1. līgas komandas izveidi, kas varētu cīnīties par uzvaru Latvijas 1. līgā un turpmāk varētu pretendēt arī uz augstām vietām Virslīgas čempionātā.

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    “Saules skolas” pagalmā var apskatīt izstādi

    2017. gada nogalē uzsāka realizēt vienu no lielākajiem infrastruktūras projektiem Daugavpilī - Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas apbūves kompleksu Saules ielā 6/8, Muzeja ielā 3 un Saules ielā 2. Tiek rekonstruēta arī bijušā “Daiļrades” ēka, kas ilgu laiku bija dekorēta ar “Saules skolas” audzēkņu darbiem, tagad šos darbus var apskatīt izstādē skolas pagalmā.

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    Finanšu komitejas sēde

    2018.gada 15.februārī, plkst.14.00

    Lasīt vairāk
  • 13-02-2018

    Sociālā dienesta Klientu apkalpošanas centram Lāčplēša ielā 39 apritēja 1 gads

    Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes "Sociālais dienests"  Klientu apkalpošanas centrs Lāčplēša ielā 39 uzsāka darbu 2017.g. 13 februārī. 

    Lasīt vairāk