Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 16-02-2018

    DU frisbija komanda noslēdz čempionātu ar divām saspringtām uzvarām

    10. februārī Lielvārdē Latvijas Frisbija līgas noslēdzošo posmu aizvadīja Daugavpils Universitātes vīriešu komanda. Pēdējā posmā izdevās uzvarēt divās no trīs spēlēm, pie tam abas pašā galotnē.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Olimpiskā Taekwondo tiesnešu seminārs

    15. – 16. februārī no plkst. 16:00 līdz 20:00 Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jauniešu neformālās izglītības centrā notiks Olimpiskā Taekwondo tiesnešu seminārs. Semināru organizē starptautiskā tiesnese Olga Koziora (Rīga), biedrība „LATGALES TAEKVONDO CENTRS JITAE”. Atbalsta Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļa.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Granta ,,Impulss – 2016” ieguvējs bērnu frizētava ,,BUBA” svinēja savu pirmo dzimšanas dienu (VIDEO)

    14. februārī, Valentīna dienā, bērnu frizētava – skaistumkopšanas salons ,,BUBA” svinēja savu pirmo dzimšanas dienu. Frizētava izveidota, pateicoties grantu programmai ,,Impulss”, kuru realizē Daugavpils pilsētas dome.
    Jauniem uzņēmējiem visgrūtāk ir atrast savu klientu. Šī uzņēmuma pakalpojumu lietotāji ir labi zināmi - tā ir mūsu jaunākā paaudze.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Domē divas dienas viesojās ēnas (VIDEO)

    Ēnu dienas Daugavpils Domē noritēja 14. un 15. februārī. Viss tāpēc, ka gribētāju pavērot, kā strādā pašvaldības struktūras, pilsētas mērs un viņa vietnieki, šogad bija pietiekoši. 46 jaunieši un jaunietes ēnoja Jaunatnes nodaļas, Sabiedrisko attiecību nodaļas, Pilsētplānošanas, vides un būvniecības departamenta, Juridiskā departamenta speciālistus. Sava ēna bija arī Izglītības un kultūras komitejas priekšsēdētājam Jānim Dukšinskim.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Satiksmei slēgs Smiltenes un Malu ielas posmu

    Sakarā ar būvdarbiem objektā „Smiltenes ielas divlīmeņu pārvada ar pievadiem būvniecība līdz Smilšu un Kauņas ielu krustojumam Daugavpilī” no 2018.gada 19.februāra līdz 2018.gada 31.oktobrim tiks slēgts  satiksmei Smiltenes un Malu ielas posms, autotransporta kustība tiks organizēta atbilstoši shēmai Nr.SO-3A pielikumā.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Būs pieejams pašvaldības līdzfinansējums sakrālā mantojuma saglabāšanai

    Domes deputāti sākuši skatīt Noteikumus par pašvaldības līdzfinansējumu sakrālā mantojuma saglabāšanai. Šo iespēju dod stājies spēkā Sakrālā mantojuma saglabāšanas finansēšanas likums.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Maijā Daugavpilī būs lieli volejbola svētki

    Maijā sāksies Eiropas līgas volejbolā spēles. Pirmo reizi Daugavpilī varēs vērot Latvijas vīriešu izlases spēles ar Kosovas un Melnkalnes komandām. 15. februārī Daugavpilī ieradās Latvijas volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis. Viņš tikās ar Daugavpils Domes vadību.

    Lasīt vairāk
  • 15-02-2018

    Autotransporta satiksmes ierobežojumi Rīgas un Viestura ielu krustojumā 17. februārī

    Sakarā ar pasākumu  “Plašā Masļeņica”   un  Rīgas ielas tirdziņu, 2018. gada 17. februārī no plkst. 08:00 līdz plkst. 17:00 Rīgas un Viestura ielu krustojumā autotransporta kustība tiks organizēta atbilstoši shēmai Nr.1632 pielikumā.

     

    Lasīt vairāk