Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

15-02-2018

Maijā Daugavpilī būs lieli volejbola svētki


Maijā sāksies Eiropas līgas volejbolā spēles. Pirmo reizi Daugavpilī varēs vērot Latvijas vīriešu izlases spēles ar Kosovas un Melnkalnes komandām. 15. februārī Daugavpilī ieradās Latvijas volejbola federācijas prezidents Atis Sausnītis. Viņš tikās ar Daugavpils Domes vadību.

Tikšanās laikā tika runāts par sacensību rīkošanu Daugavpilī. Spēles notiks 23.-26. maijā Olimpiskajā centrā.

Atis Sausnītis pateicās Domes priekšsēdētājam Rihardam Eigimam par lielo atbalstu volejbolam, viņš ļoti augstu vērtē volejbola tradīcijas Daugavpilī un arī pašreizējos trenerus un sportistus, jo Daugavpilī ir izaudzināti daudzi izcili volejbolisti. Domes vadība cer, ka Latvijas izlases pamatsastāvā Daugavpilī spēlēs vismaz divi daugavpilieši.

Tikšanās laikā tika runāts arī par pludmales volejbola attīstību Daugavpilī. Pilsēta var lepoties ar pludmales volejbolistes Anastasijas Kravčenokas sasniegumiem. Rihards Eigims informēja, ka pašvaldībā par to tiek domāts, par to bija saruna arī ar pašu Anastasiju Kravčenoku, bet šajā gadījumā jāpiesaista privātās investīcijas. Atim Sausnītim pastāstīja, ka pilsētā notiks arī sniega volejbols, to varēs vērot 18. februārī Esplanādē, kur notiks Ziemas sporta diena.

Daugavpilij tā ir ļoti liela atbildība –uzņemt tik nopietna līmeņa sporta pasākumu kā Eiropas līgas spēles, bet Domes vadība apliecināja gatavību šim izaicinājumam. Domes Izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis pastāstīja par bagāto pilsētas pieredzi visdažādākā līmeņa sacensību rīkošanā.

No Daugavpils puses bija izteikts ierosinājums izmantot šo lielisko iespēju plašāk, iesaistot treniņos un meistarklasēs Daugavpils jaunos volejbolistus.

Gan Volejbola federācija, gan Daugavpils Dome ir pārliecināti, ka tas būs nebijis un ļoti liels notikums sportā.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ