Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pilsēta | Pilsētas ziņas

Pilsētas ziņas

15-02-2018

Granta ,,Impulss – 2016” ieguvējs bērnu frizētava ,,BUBA” svinēja savu pirmo dzimšanas dienu (VIDEO)


14. februārī, Valentīna dienā, bērnu frizētava – skaistumkopšanas salons ,,BUBA” svinēja savu pirmo dzimšanas dienu. Frizētava izveidota, pateicoties grantu programmai ,,Impulss”, kuru realizē Daugavpils pilsētas dome.
Jauniem uzņēmējiem visgrūtāk ir atrast savu klientu. Šī uzņēmuma pakalpojumu lietotāji ir labi zināmi - tā ir mūsu jaunākā paaudze.


Frizētava – salons ir Daugavpils Biznesa inkubatora dalībnieks. Sveikt uzņēmumu svētkos bija ieradies tā vadītājs Andrejs Zelčs. Dienā salonu apmeklē ne mazāk kā 10 mazie klienti, kuri nonāk gādīgu un profesionālu frizieru rokās. Salonā strādā 4 meistares, kuras ne tikai pilda savus profesionālos pienākumus, bet arī uzņemas sava veida mammas lomu, jo viņu klientiem ir nepieciešama individuālā pieeja. Bērniem iekārtota atsevišķa rotaļu istaba, tāpēc, gaidot rindā, nenāksies garlaikoties.
Šajā svētku dienā frizētava saviem klientiem sarūpēja virkni pārsteigumu – atlaides, katram mazajam apmeklētājam dāvanā balons un fotogrāfija. Dienas laikā šeit notika bizīšu pīšanas meistarklases, bērnus izklaidēja bērnu iemīļotās multfilmas varoņi un, protams, neatņemams dzimšanas dienas atribūts – liela un garšīga torte.
,,BUBA” ir vienīgā Daugavpilī bērnu frizētava. Zīmīgi, ka šeit tiek nodarbināti arī jaunie speciālisti, kuri pagājušajā gadā pabeidza profesionālās izglītības un kompetences centru ,,Daugavpils tehnikums”. Pašlaik šeit gūst friziera profesijas iemaņas divas nākamās frizieres.
Šī salona panākumi varētu būt piemērs un ierosinājums pilsētas jaunajiem uzņēmējiem vai biznesa iesācējiem piedalīties Daugavpils domes rīkotajā grantu programmā ,,Impulss”.

Atgādinām, ka drīz sāksies pieteikšanās grantu programmā ,,Impulss 2018”. Sekojiet informācijai pilsētas domes mājas lapā daugavpils.lv.
Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ