Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 11-05-2017

    Atjaunots sadarbības līgums ar Daugavpils sadraudzības pilsētu Vitebsku (Baltkrievija)

    Vitebskā norisinās 6. Starptautiskais ekonomikas forums “Inovācijas. Investīcijas. Perspektīvas”. Tā darbā piedalās arī Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis. Foruma ietvaros 11. maijā Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis un Vitebskas pilsētas izpildkomitejas priekšsēdētājs Viktors Nikolaikins parakstīja vienošanos par sadraudzības pilsētu attiecību nodibināšanu.

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    Apbalvoti Daugavpils labākie skolēni un skolotāji (VIDEO)

    Mācību gada beigās Daugavpilī tiek godināti  mērķtiecīgākie un cītīgākie vispārizglītojošo un profesionālo skolu pārstāvji. Divu dienu garumā tika sveikti labākie skolēni un skolotāji. Kā pirmie Daugavpils domes Izglītības pārvaldes pelnītos apbalvojumus 9. maijā saņēma pilsētas skolu skolēni – starptautisko, valsts, reģiona un novada olimpiāžu, zinātnisko konferenču, debašu turnīru, mūzikas festivālu un sporta sacensību laureāti. Nebūs pārspīlēti teikt, ka šajā dienā Vienības nama koncertzālē pulcējās Daugavpils jaunatnes zieds.

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    Mazo bērnu pavasara darbi jeb darbs teic darītāju

    Lai arī skats aiz loga neliecina, ka jau klāt maijs, tomēr kalendārā redzams, ka tas ir sācies. Daugavpils pilsētas 28.pirmsskolas izglītības iestāde ievieš jaunas tradīcijas Darba svētku svinēšanā. 

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    Erasmus+ pieredzes apmaiņas seminārs Portugālē

    Pavisam nesen pedagogiem no 6 valstīm (Polija, Turcija, Spānija, Rumānija, Latvija, Grieķija) Erasmus+ Eiropas projekta “PIE – Parent Involvement in Education – To Get Sweet Results” (“Vecāku dalība bērnu izglītošanā labāko rezultātu sasniegšanai”) ietvaros bija iespēja apmeklēt pilsētu Funšalu Madeirā (Portugāle). No Latvijas delegāciju pārstāvēja divi Daugavpils 16.vidusskolas pedagogi.

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    Cienījamie Jaundzimušo pilsētnieku vecāki!

    Un atkal ir klāt mūsu mīļās  Daugavpils dzimšanas diena – 2017. Jūsu ģimenēs šī gada laikā ir gaidīts  pieaugums, bet pilsētai – lepnums par savu nākotni.

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    Daugavpils 10.vidusskola svin Latvijas Brīvības svētkus

    Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu, valsts otro dzimšanas dienu, jau otro gadu svinēt sapulcējāmies mūsu skolas pagalmā visi kopā: 1.-12.klašu skolēni un skolotāji, lai kārtotos dalībai zibakcijā „Apvij savu skolu!” 

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    CLIL kursi Florencē

    Daugavpils 13.vidusskola turpina realizēt Eiropas Savienības Erasmus+ programmas projektu „Daugavpils 13.vidusskolas personāla mobilitāte”, kura mērķis ir paaugstināt skolotāju profesionālās kompetences, kas ļautu veidot radoša un efektīva izglītības satura izstrādi mācību iestādē, kā arī veicinātu nepieciešamo spēju un prasmju apgūšanu skolēniem. 

    Lasīt vairāk
  • 11-05-2017

    Skolēnus aicina izzināt Daugavpils cietoksni

    Daugavpils cietokšņa Kultūras un informācijas centra speciālisti, apzinoties to, ka cietoksnis ir unikāls objekts ne tikai pilsētas, bet visas pasaules mērogā, ar kuru jālepojas, aicina skolotājus un skolēnus gūt jaunas zināšanas, apmeklējot Daugavpils cietoksni un piedaloties aizraujošās un atraktīvās ekskursijās. Skolēnu grupām ir sagatavota īpaša 1,5 h  ekskursija. 

    Lasīt vairāk