Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 06-04-2017

    Deputāti skata jautājumu par apbalvojuma “Mūža ieguldījums” piešķiršanu Marijai Ivanovai

    Finanšu komitejas sēdē Domes deputāti skatīja lēmumprojektu par Domes apbalvojuma piešķiršanu.

    Lasīt vairāk
  • 06-04-2017

    Plāno ieviest bezmaksas braukšanu sabiedriskajā transportā skolēniem vasaras brīvlaikā

    Finanšu komitejas sēdē Domes deputāti skatīja lēmumprojektu par grozījumiem saistošajos noteikumos “Braukšanas maksas atvieglojumi pilsētas sabiedriskajā transportā”.

    Lasīt vairāk
  • 06-04-2017

    Pilsētā darbojās „Slepeno aģentu skola”

    Š.g. 5.aprīlī Daugavpils 15.vidusskolā pulcējās 7 komandas no Daugavpils pilsētas skolām, lai piedalītos konkursā „Slepeno aģentu skola”. Daugavpils 15.vidusskolas sākumskolas latviešu valodas skolotājas J.Bogatkeviča un J.Dalecka apzināti izvēlējās tik neparastu nosaukumu valodas konkursam, lai ieinteresētu bērnus un parādītu, cik aizraujoša var būt arī valodas pasaule.

    Lasīt vairāk
  • 06-04-2017

    Informācija par remonta darbiem Saules ielā un Kraujas ielā

    Lasīt vairāk
  • 06-04-2017

    Daugavpils 12.vidusskolas izglītojamie Erasmus+ projekta ietvaros Slovākijā

    Eiropas Savienības finansētajā Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.2 (KA2) Stratēģisko skolu sadarbības partnerību projekta Nr. 2015-1-TR01-KA219-022118_5 (to līdzfinansē Eiropas Savienība) “Better Environment, Better Future” (“Labāka vide, labāka nākotne”) ietvaros š.g. 26.martā Daugavpils 12.vidusskolas skolnieces Jeļizaveta Borovika (11.a klase), Kintija Liepniece (12.a klase) un skolotāja Inese Ivana devās uz astoto mācīšanās/mācīšanas/mācību mobilitāti, skolotājas Aiva Ozoliņa un Inese Soma devās uz trešo Starpvalstu projekta sanāksmi, kas šoreiz norisinājās Slovākijā, pilsētā Topolčani (Topolčany). Sadarbības skola Slovākijā Obchodna akademia Topalčany laipni uzņēma skolēnus un skolotājus arī no Portugāles, Turcijas, Bulgārijas, Lietuvas, Polijas, Spānijas un Itālijas skolām.

    Lasīt vairāk
  • 06-04-2017

    Tiekamies maijā Daugavpils velokrosā 2017

    6. maijā tūrisma klubs “Sniegpulkstenīte” sadarbībā ar Daugavpils Sporta un jaunatnes departamenta sporta nodaļu aicina uz ceturtajām riteņbraukšanas sacensībām "Daugavpils velokross 2017". Sacensību idejas pamatā ir riteņbraukšanas kā aktīvas atpūtas un veselību veicinoša sporta veida popularizēšana. 

    Lasīt vairāk
  • 06-04-2017

    Jaunatnes čempionāts iesākts ar 3 uzvarām

    1. aprīlī iesākās Latvijas jaunatnes futbola čempionāta jaunā sezona. Sezonas pirmajās četrās spēlēs izcīnītas trīs uzvaras. Vislabāk veicies 2001. gada komandai, kas uzvarējusi abās cīņās.

    Lasīt vairāk
  • 05-04-2017

    Latgales uzņēmēji Daugavpilī dalījās pieredzē (VIDEO)

    Daugavpilī notika Latgales eksportētāju seminārs. To organizēja attīstības aģentūra „ALTUM”, kas sniedz valsts atbalstu uzņēmējiem. Seminārā tika detalizēti stāstīts par to, kādus kredītus var saņemt uzņēmumi, kādi nodokļu atvieglojumi šobrīd tiek piedāvāti uzņēmējiem. Diskusiju un pieredzes apmaiņas organizēšana ir viena no aģentūras „ALTUM” darbības jomām.

    Lasīt vairāk