Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Sabiedrība | Sports » | Sporta ziņas

Sporta ziņas

06-04-2017

Jaunatnes čempionāts iesākts ar 3 uzvarām


1. aprīlī iesākās Latvijas jaunatnes futbola čempionāta jaunā sezona. Sezonas pirmajās četrās spēlēs izcīnītas trīs uzvaras. Vislabāk veicies 2001. gada komandai, kas uzvarējusi abās cīņās.

Kā pirmie jauno sezonu iesāka U18 vecuma grupas futbolisti, kuri viesos tikās ar "Skonto" akadēmijas vecākajiem talantiem. Lai arī tika prognozēta līdzīga cīņa, izspiest punktu no šī dueļa tā arī neizdevās. Pirmais puslaiks noslēdzās ar rezultātu 0:1, bet spēles otrajā pusē tika ielaisti vēl divi vārti. Pie rezultāta 0:1 strīdīgā epizodē netika ieskaitīts mūsu futbolistu vārtu guvums un pēc tā atgūties vairs neizdevās. Pirmajā spēlē zaudējums ar 0:3.

Jau nākamajā dienā pirmo sezonas spēli aizvadīja iepriekšējā gada valsts čempioni U16 spēlētāji. Cīņā ar Jelgavu intriga zuda jau pirmajā puslaikā, jo ātri vien tika gūti trīs vārti. Otrajā puslaikā pretinieku vārtsargs tika pārspēts vēl divas reizes, pie tam lērums iespēju tā arī palika neizmantotas. Pa diviem vārtiem guva Vladislavs Skurjats un Kirils Iļjins, bet vienu reizi izcēlās Eduards Daškevičs.

5. aprīlī "Celtnieka" stadionā Daugavpils aizvadīja divas spēles ar FS "Metta", pie tam abas bija ļoti principiālas, jo savā starpā tikās iepriekšējā gada pirmās divas vietas. U14 komanda ļoti emocionālā spēlē prata nosargāt minimālu uzvaru - 1:0. Vienīgos vārtus 25. minūtē guva Oļģerds Raščevskis. Lielisku spēli komandas vārtos aizvadīja Artjoms Ivanovs, kurš daudzās epizodēs glāba komandu.

Otrajā spēlē U16 komanda pārspēja pretinieku ar 2:0. Spēles 30. minūtē pēc vārtsarga kļūdas lieliskā sitiena pozīcijā nokļuva Roberts Magrins, kurš bumbu raidīja tieši vārtos, savukārt pašās spēles beigās bumbu eleganti pāri vārtsargam pārmeta Kirils Iļjins.

Pilnu jaunatnes čempionāta spēļu kalendāru meklējiet www.fcdaugavpils.lv sadaļā "Spēļu kalendārs".

 

Informāciju sagatavoja:

Nauris Mackevičs, Futbola centrs Daugavpils




Atpakaļ