Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Sākums | Ziņu arhīvs

Ziņu arhīvs



  • 31-03-2017

    Teātra dienas Daugavpils pilsētas 22. pirmsskolas izglītības iestādē

    Pavasara pirmajā mēnesī savā pirmsskolas iestādē mēs tradicionāli atzīmējam Starptautisko Teātra dienu. Bērni iepazīstas ar uzvedības noteikumiem teātrī, papildina savu vārdu krājumu ar jauniem vārdiem: skatuve, kulises, parters u.c., kā arī iepazīstas ar aktiermākslu. Bērnu teatrālās izrādes pirmsskolā ir ne tikai viena no pedagoģiskā darba metodēm, bet arī atraktīvs, atbildīgs un priecīgs pasākums gan darbiniekiem, gan skolotājiem. 

    Lasīt vairāk
  • 31-03-2017

    Jutīsim līdzi Denisam Vasiljevam

    Latvijas daiļslidotājs daugavpilietis Deniss Vasiļjevs 30. martā Helsinkos notiekošajā pasaules čempionātā īsajā programmā izcīnīja 14. vietu, pietuvojoties olimpiskajai ceļazīmei. Izcīnītā vieta sportistam dod iespēju cīnīties tālāk. 1. aprīlī Deniss startēs ar izvēles programmu.

    Lasīt vairāk
  • 31-03-2017

    "Connect Latvia" piedāvā bezmaksas uzņēmējdarbības kursu no 26.aprīļa līdz 9. jūnijam

    Lasīt vairāk
  • 31-03-2017

    Vēl 4 jaunieši tiek aicināti no papildsaraksta (otrais posms)

    Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta Jaunatnes nodaļas mājas lapā 22. martā tika publicēts papildsaraksts ar 28 jauniešiem, kurus aicināja iesniegt nepieciešamos dokumentus Jaunatnes nodaļā vasaras nodarbinātības programmā. No 22. līdz 30. martam no papildsaraksta vasaras nodarbinātības programmā dokumentus iesniedza 24 jaunieši.

    Lasīt vairāk
  • 31-03-2017

    Saules skola sāk simtgades svinības

    Šodien sākas Saules skolas simtgades svinības. 31. martā  atzīmē divas nozīmīgas jubilejas – simts gadu kopš Saules skolas pirmsākumiem un 25 gadi kopš skolas kā Daugavpils Lietišķās mākslas vidusskolas atjaunošanas.

    Lasīt vairāk
  • 31-03-2017

    No 1. aprīļa Daugavpils Domes Informācijas birojs strādās arī sestdienās

    Lai veicinātu lielāku pašvaldības pieejamību, dotu iespēju pilsētniekiem saņemt viņus interesējošu informāciju, iesniegt iesniegumus ārpus darba laika, pieņemts lēmums nodrošināt Daugavpils Domes  Informācijas biroja darbu arī sestdienās.

    Lasīt vairāk
  • 30-03-2017

    Domē sveica airētāju Žannu Cvečkovsku

    Airētāja Žanna Cvečkovska izcīnīja 2. vietu Eiropas čempionātā. 30. martā viņa kopā ar treneri Alekseju Lavrenovu bija uzaicināta uz Domi. Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis pasniedza piešķirtās naudas balvas.

    Lasīt vairāk
  • 30-03-2017

    Sākts darbs pie jaunā Daugavpils teritorijas plānojuma līdz 2031. gada (VIDEO)

    Pilsētas karte Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā ir iekrāsota dažādās krāsās – atbilstoši teritorijas plānojumam.  Ar zaļo krāsu viss ir skaidrs – ar to ir apzīmēti meži un parki. To Daugavpilī ir ļoti daudz, tāpat kā ūdenstilpju. Bet ko, piemēram, nozīmē violetā krāsa? Tas ir rūpniecisko zonu apzīmējums, kuras pilsētā ir sešas. Ar brūno iekrāsoti dzīvojamie kvartāli. Plāns jums ir nozīmīgs, ja, piemēram, jūs gribat atvērt uzņēmumu.  To var izdarīt tikai, pamatojoties uz teritorijas plānojumu.

    Lasīt vairāk