Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

30-03-2017

Domē sveica airētāju Žannu Cvečkovsku


Airētāja Žanna Cvečkovska izcīnīja 2. vietu Eiropas čempionātā. 30. martā viņa kopā ar treneri Alekseju Lavrenovu bija uzaicināta uz Domi. Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Jānis Dukšinskis pasniedza piešķirtās naudas balvas.

Daugavpils Domes deputāti pieņēma lēmumu par naudas balvas piešķiršanu airētājai Žannai Cvečkovskai un viņas trenerim Aleksejam Lavrenovam. Par šo sasniegumu sportistei  piešķīra naudas balvu 1500 eiro apmērā, bet trenerim 750 eiro apmērā

4. februārī Francijā norisinājās Eiropas ziemas čempionāts airēšanā telpās. Daugavpils sportiste Žanna Cvečkovska izcīnīja 2. vietu invaliditātes grupā.

Jānis Dukšinskis tikšanās laikā izteica prieku, ka bieži nākas uzņemt Domē sportistus un sveikt ar izciliem panākumiem. Tas liecina, ka sports attīstās, ir talantīgi sportisti un treneri. Žanna Cvečkovska un  Aleksejs Lavrenovs pastāstīja par saviem iespaidiem sacensību laikā un dalījās arī nākotnes plānos, kas ir visai ambiciozi. Jānis Dukšinskis interesējās, kāda palīdzība airētājiem ir nepieciešama no pašvaldības puses. Lielākais lūgums ir dušas ierīkošana airēšanas bāzē pie Stropu ezera. Pašvaldība šo problēmu jau risina.

GALERIJA

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ